Sahlgrenska Universitetssjukhuset, An/Op/Iva, Operation 7

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Operation 7, Sahlgrenska sjukhuset

På Operation 7 Sahlgrenska arbetar vi med högspecialiserad vård. Vi bedriver läns- regions och rikssjukvård med speciell inriktning på tumörkirurgi, näskirurgi, titankirurgi, öronkirurgi inklusive cochleära implantat och avancerad scopiverksamhet. Vi utför även mammarkirurgi och käkkirurgi på vår enhet och har ett samarbete med plastikoperation kring de patienter som behöver det. Åldersspannet på våra patienter sträcker sig från några månader upp till äldre. Vi har både elektiva och akuta patienter som vi tar hand om i vårt dagliga operationsprogram.

Vi bedriver verksamhet dagtid måndag till fredag.

Om arbetet

Som operationssjuksköterska hos oss får du bredd, då vår verksamhet omfattar allt från dagkirurgi till avancerad rikssjukvård. Du kommer att arbeta som operationssjuksköterska inom alla specialiteter på enheten. Vi har också ett samarbete med plastikoperation, kring vissa av våra patienter.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med specialistutbildning inom operationssjukvård. Antingen är du nyutbildad operationssjuksköterska eller så har du tidigare arbetslivserfarenhet som operationssjuksköterska och/eller erfarenhet av att arbeta i T-Doc, Melior och Orbit.

Vi ser att du som söker är bra på samarbete och tycker om att arbeta i team. Du är flexibel och trivs med varierade arbetsuppgifter samt är självständig och ansvarstagande med en positiv syn på variationer i arbetsdagen. Tillsammans med dina kollegor har du viljan att skapa den bästa vården för patienten. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/3415
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Jennie Winsnes, 072-244 81 11
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Lovisa Wärnberg, 031-342 83 20
Publicerat 2019-05-24
Sista ansökningsdag 2019-06-14

Tilbage til Ledige stillinger