Skaraborgs Sjukhus, Område Kirurgi, K5, Läkare Ögon

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning
Vi söker dig som har en bred allmänoftalmologisk kompetens, gärna med subspecialisering inom medicinsk retina, katarakt eller barnoftalmologi. Du ges utrymme att själv påverka din kliniska verksamhet, och för den forskningsintresserade finns möjlighet till avsatt tid för detta. Vi bedriver aktiv forskning inom framför allt glaukom, med flera pågående projekt.

Ögonkliniken på Skaraborgs Sjukhus har ett upptagningsområde på 250 000 invånare, vilket gör oss till en stor länssjukhusklinik. Vi erbjuder en bred mottagningsverksamhet samt kirurgisk verksamhet som innefattar bland annat katarakt, glaukom, strabism och ögonplastik. Kliniken delar vårdavdelning med öron-, näs- och halskliniken och nyttjar vanligen 1-2 vårdplatser. Kliniken finns på fyra sjukhusorter i länet där vårdavdelningen och den största delen av den operativa verksamheten finns i Skövde.
Vi håller precis på att flytta in i helt nybyggda lokaler som stödjer våra utvecklingsmöjligheter.

Ögonkliniken ingår i ett verksamhetsområde som innefattar Ögon- och ÖNH-kliniken samt Käkkirurgi. Vi har ca 200 medarbetare som arbetar förebyggande med patienten i centrum och ansvarar för specialistvård av patienter i alla åldrar med akuta och kroniska sjukdomar.

Skövde har ca 50000 invånare, och har tågledes goda förbindelser med såväl Göteborg som Stockholm. Omgivningarna bjuder på utmärkta förutsättningar för friluftsliv med bl a skidåkning vintertid. Här ges du möjlighet att leva ett gott liv med ett arbete som du själv kan påverka upplägget på!

Kvalifikationer
Specialistkompetens inom ögonsjukdomar


Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %, 40 h/v
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2879
Kontakt
  • Rebecca Oscarsson, Verksamhetschef, 0700825781
  • Lena Gotthardsson, enhetschef, 0738390300
Facklig företrädare
  • Läkarförbundet, 0500-431000 (vxl)
Publicerat 2019-05-09
Sista ansökningsdag 2019-08-31

Tilbage til Ledige stillinger