Närhälsan Götene Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Vi välkomnar en ny medarbetare till oss på Götene vårdcentral. Hos oss blir du en av ca 35 medarbetare som arbetar för ett bra bemötande och service till våra kunder. Vårdcentralen har ca 8600 listade patienter. Här finns bl a läkarmottagning, distriktssköterskemottagning, BVC, sköterskeledda specialistmottagningar, mottagning för psykisk hälsa och ackrediterat laboratorium.
För oss på Götene vårdcentral står patienten alltid i fokus. Verksamheten präglas av ett gott samarbete och vi har ett spännande och omväxlande arbete med patienter i alla åldrar. Hos oss erbjuds du en positiv arbetsmiljö med humor och laganda.

Här kan du läsa mer om Närhälsan Götene vårdcentral: http://www.narhalsan.se/gotenevardcentral

Om arbetet
Du kommer tillsammans med övriga BVC sköterskor ansvara för allt förekommande arbete på BVC, vaccinationer, hembesök, föräldragrupper, förebyggande arbete enligt barnhälsoprogrammet, etc. Vi samarbetar med kommunens familjecentral som ligger i samma byggnad.

Om dig
Vi söker Dig som är distriktssköterska alt. barnsjuksköterska och som är engagerad, flexibel och som vill arbeta i ett drivande och engagerat team. Det är meriterande med erfarenhet av arbete med BVC men vi lägger stor vikt vid och värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande och gott medarbetarskap.
Erfarenhet av arbete inom primärvård är meriterande.

Övrigt
Intervjuer kommer att ske fortlöpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, tjänstgöringsgrad kan diskuteras
Ort Götene
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2830
Kontakt
  • Lena Vestlin, Vårdcentralschef, tel. 070-085 26 19
Facklig företrädare
  • Martin Severinkangas, Vårdförbundet, tel. 076-202 81 13
Publicerat 2019-04-25
Sista ansökningsdag 2019-05-19

Tilbage til Ledige stillinger