Södra Älvsborgs Sjukhus , Bemanningsservice

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Beskrivning
Bemanningsservice är SÄS interna bemanningsenhet. Hos oss arbetar drygt 45 tillsvidareanställda sjuksköterskor och undersköterskor. Vi har även hand om timanställd personal, cirka 300-400 personer.
Vårt uppdrag är att hjälpa verksamheten med rätt kompetens vid planerad och oplanerad frånvaro. Vi servar de flesta vårdenheter i Borås och Skene.
Nu är vi i behov av att utöka guppen med fler tillsvidareanställda allmänsjuksköterskor.

Vill du bli en i vårt gäng? 

Arbetsuppgifter
Som tillsvidareanställd sjuksköterska har man ett varierande, ansvarsfullt och kompetensutvecklande arbete. Man får möjlighet att skaffa nya erfarenheter och växa i sin yrkesroll. Våra sjuksköterskor och undersköterskor är flexibla, självständiga och har en stark servicekänsla som genererar ett lönetillägg. 

Så här går det till
Som tillsvidareanställd sjuksköterska jobbar man på flera olika enheter efter introduktion utifrån klinikernas behov. Verksamhetens behov styr men vi försöker även ta hänsyn till individuella önskemål så långt det är möjligt.
Vi använder oss av bokningssystemet Time Care Pool där cheferna eller motsvarande lägger in sin beställning av personal och våra medarbetare lägger in tillgänglig tid då de kan bokas. Beställningarna tas omhand av våra bemanningsassistenter som har en helhetssyn över personal och beställningar. 

Vill du bli vår kollega?

Vi söker dig som är erfaren legitimerad allmänsjuksköterska, intresserad av nya utmaningar och söker ett spännande arbete inom olika specialiteter på SÄS. Du har viljan att arbeta vid tider och på avdelningar utifrån verksamhetens behov.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstidens gång så välkommen med din ansökan redan idag!

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/2006
Kontakt
  • Anneli Johansson, enhetschef, 033-616 3359
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 033-616 1964
Publicerat 2019-03-20
Sista ansökningsdag 2019-05-24

Tilbage til Ledige stillinger