Närhälsan Stenstorp Vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss
Vårdcentralen har en lång tradition av hög vårdkvalité och gott renommé bland patienter och allmänhet. Vi har nu behov av att förstärka på både läkar- och sköterskesidan.
Vi erbjuder god tillgänglighet, trevligt bemötande och kontinuitet. Vårdcentralen består av en personalgrupp med hög kompetens. Vi servar idag 4 100 nöjda, listade invånare. Vårdcentralen Stenstorp ligger mellan Skövde och Falköping med goda tågförbindelser.

Om arbetet
Stenstorps vårdcentral söker en distriktssköterska alternativt sjuksköterska. Tjänsten är en tillsvidareanställning på heltid, men tjänstgöringsgrad kan diskuteras. Tjänstgöring på annan vårdcentral kan också bli aktuell.

Du kommer att arbeta självständigt med att prioritera och göra egna bedömningar av patienter på vår mottagning och i vår telefonrådgivning samt självständigt ansvarsområde som t.ex. sårvård, hypertonimottagning baserat på sjuksköterskekompetensen. Viss specialmottagning kan också bli aktuell, samt arbete på lab kan även ingå.
Arbete på Falköpings jourcentral ingår.

Om dig
Du är legitimerad sjuksköterska, gärna med vidareutbildning i öppen hälso- och sjukvård med förskrivningsrätt eller har annan sjuksköterskeutbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som adekvat.
Vi ser gärna att du har kandidat- eller magisterexamen.
Det viktiga för oss är att du har en grundtrygghet i din profession och att du kan ta självständiga beslut. Du ska vara lätt att samarbeta med och ha praktisk erfarenhet av vårdarbete. Att du är flexibel och serviceinriktad ser vi som en självklarhet.
För att nå bra resultat är det viktigt att du delar våra kärnvärden och är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%, men tjänstgöringsgrad kan diskuteras
Ort Stenstorp
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/297
Kontakt
  • Sara Ek, Vårdcentralschef, tel. 0500-47 29 83
Facklig företrädare
  • Martin Severinkangas, Vårdförbundet, tel. 076-202 81 13
Publicerat 2019-01-14
Sista ansökningsdag 2019-01-29

Tilbage til Ledige stillinger