Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Njurmedicin, Vårdavd 131

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du vara med i vårt arbete med att utforma dagens och morgondagens njurmedicinska vård?

Vill du ha ett arbete där du hela tiden får lära dig mer och utveckla dina färdigheter inom undersköterskans ansvarsområden? Sök då till oss på njurmedicin avdelning131. Vi står inför en spännande framtid där vi både vill värna om det som är vår specialitet och samtidigt tänka nytt, allt i syfte att fortätta arbeta för patientens bästa och samtidigt ha den bästa arbetsmiljön.

Om verksamheten

Vi utreder och vårdar patienter med akuta och kroniska njurkärls- och njursjukdomar. En betydande del av vården avser omhändertagandet av dialyspatienter som behöver sjukhusvård. Avdelningen tar också hand om akuta problem hos patienter med peritonealdialys (PD) när PD-mottagningen är stängd.

Vi kan erbjuda dig ett lärorikt arbete där vi har regelbunden kortare undervisning på avdelningen. Självklart får du lära dig peritonealdialys och andra behandlingsformer för njurmedicinska patienter. Du har möjlighet att engagera dig i ett ansvarsområden som är aktuellt för avdelningen utifrån ditt intresse och personliga förmågor, när du är trygg med rutinerna på avdelningen. Vi använder oss av Individuell Schema Planering (ISP), vilket gör att du får möjlighet att påverka ditt arbetstidsschema.

Framför allt kommer du till en trivsam arbetsplats med ett gott arbetsgäng, något som de senaste medarbetarenkäterna har visat.

Om arbetsuppgifter

Som undersköterska arbetar du i team, där ni tillsammans har gemensamt ansvar för vård och ett gott omhändertagande av patienten enligt sjukhusets värdegrund.

Du ansvarar för den basala omvårdnaden och kontroller av patienterna. I samråd med sjuksköterskan i ditt team utför du specifika omvårdnadsåtgärder som ex. provtagningar, omläggningar, och assistens vid peritonealdialys. Du bistår även andra avdelningar med hjälp vid peritoneladialys, när så behövs.

Om dig

Vi söker dig som sätter patienten i fokus och arbetar för att ge patienterna bästa möjliga vård och bemötande. Du har en förmåga att se till helheten, både för den enskilde patienten och för avdelningen. Du kan arbeta självständigt och är samtidigt en lagspelare med god samarbetsförmåga. För dig är det lika självklart att hjälpa dina arbetskamrater, som att själv be om hjälp när så behövs. Du tycker om när arbetstempot växlar och kan planera och anpassa ditt arbete utifrån det.

Du är utbildad undersköterska med inriktning akutsjukvård och har tidigare arbetslivserfarenhet av akutsjukvård. Det är meritarande om du har arbetat med njursjukvård eller dialysbehandling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Urval och intervjuer pågår löpande under hela rekryteringsprocessen, så välkommen med din ansökan redan idag.

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/284
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Maria Hagsmyr , 070 - 074 85 30
Facklig företrädare
  • Kommunal, Gunilla Almgren , 031-342 11 32
Publicerat 2019-01-14
Sista ansökningsdag 2019-02-04

Tilbage til Ledige stillinger