Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Transplantationscentrum

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Nu söker transplantationscentrum sjuksköterskor!

Vi söker dig som vill ha ett spännande arbete och utvecklas i din profession. Vill du arbeta i en verksamhet som gör skillnad? Då ska du börja oss!

Om verksamheten 

Inom Transplantationscentrum utför vi all kirurgisk transplantation och leverkirurgi. Vi är idag Sveriges största och ledande centra inom njur-, lever-, hjärt- och lungtransplantation. Vi är också Skandinaviens enda centra som utför tarm- och multiviscerala transplantationer. Verksamheten har ca 150 anställda och har en vårdavdelning med 23 vårdplatser, en öppenvårdsenhet, en administrativ enhet samt en klinisk prövningsenhet.

Vårt erbjudande

Vi erbjuder dig ett spännande och omväxlande arbete med flera olika patientgrupper inom både kirurgi och medicin. Du ges stora möjligheter att utvecklas som sjuksköterska. Verksamheten präglas av öppenhet, kamratskap, stor glädje och tydlig kommunikation. Vi arbetar mot en karriärmodell. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har. Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter!

Om arbetsuppgifter

Som sjuksköterska inom både kirurgisk och medicinsk omvårdnad, arbetar vi personcentrerat utifrån patientens behov. Du arbetar tillsammans med flera yrkesprofessioner för att ge patienten en god och professionell vård.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande om du har erfarenhet inom yrket.

Varmt välkommen med din ansökan!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens. 

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 4
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/242
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Erika Backlund Jansson , 076-7854062
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Annika Wettergren , 072-7328500
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-02-08

Tilbage til Ledige stillinger