Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Beroende, Nordhemskliniken

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om vår verksamet

Nordhemskliniken som hör till Beroendekliniken, har som uppdrag att utöva specialistvård för målgruppen alkoholberoende utan psykiatrisk samsjuklighet. Vi är cirka 40 medarbetare och har en trevlig arbetsplats centralt belägen nära Järntorget.

Kliniken tillämpar DropIn-mottagning på förmiddagarna och planerade återbesök på eftermiddagarna. Utöver polikliniken ryms också vårdavdelning för abstinensbehandling. Vi har en omfattande programverksamhet som också kan ses som patientutbildning gällande alkoholberoende.

Om tjänsten

Hos oss får du varierande arbetsuppgifter och goda förutsättningar för kompetensutveckling. Du kommer att vara en av fyra medicinska sekreterare och vi växlar mellan att bemanna receptionen där kassaarbete och telefonväxel ingår, med journalskrivning i Melior. 

Om dig

Vi söker dig som har vårddokumentationsutbildning. Erfarenhet av Melior och Elvis samt tidigare erfarenhet av reception och kassaarbete är meriterande för tjänsten. Erfarenhet av arbete inom psykiatrisk verksamhet och gärna öppenvård är önskvärt.

Som första person att möta patienten i receptionen är du en mycket viktig länk för att skapa en trygg och bra upplevelse för patienten. Väsentligt är att du har en god känsla för målgruppen då det första mötet oftast sker i receptionen, god samarbetsförmåga, gott bemötande och vara serviceinriktad, flexibel och stresstålig. Vi värdesätter också ett gott medarbetarskap. Stor vikt vid personlig lämplighet.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/215
Kontakt
  • Enhets-vårdenhetschef, Martin Gaffke , 073- 660 15 19
  • Medicinsk sekreterare, Gunilla Björlin , 031- 343 74 70
Facklig företrädare
  • Vision, Karin Gustavsson, 070- 082 33 93
Publicerat 2019-01-11
Sista ansökningsdag 2019-01-25

Tilbage til Ledige stillinger