Närhälsan Herrestad vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Vårdcentralen Herrestad har ca 9 500 patienter som valt att lista sig hos oss. Våra distriktsläkare, distriktssköterskor, specialistsköterskor, medicinska sekreterare och undersköterskor arbetar i vårdlag där alla våra professioner är representerade. Vi har också tillgång till kurator, psykolog, rehabkoordinator och vårdsamordnare som tillsammans bildar vårt psykosociala team. Vi är en arbetsplats som inte är rädd för förändringar och gärna vill pröva nya arbetssätt. Vi har trevliga planeringsdagar/utvecklingsdagar varje år, då vi är måna om ett gott arbetsklimat och god arbetsmiljö.

Om arbetet

Vi söker Dig som vill arbeta som en del i vårt psykosociala team. Vårt mål är tidig prevention och hög tillgänglighet för personer med psykisk ohälsa. Du kommer att arbeta med kortare behandlingar av ungdomar och vuxna då arbetet med psykisk ohälsa på primärvårdsnivå sträcker sig över ett mycket brett arbetsfält samt individer i olika åldrar. Tonvikten är därför på kortare kontakter för bedömning, rådgivning och terapeutiska samtal. Depressioner, krisreaktioner och stressrelaterade sjukdomar är några exempel på diagnoser som vi behandlar. Arbetet är självständigt med egen patientmottagning men du kommer att ha ett nära samarbete med andra yrkeskategorier på vårdcentralen. Vi arbetar i journalsystemet AsynjaVisph.

Om dig

Vi söker efter dig som har socionomutbildning och grundläggande utbildning i psykoterapi, gärna med KBT-inriktning. Erfarenhet från primärvård är meriterande. Du ska kunna arbeta självständigt och ha intresse av utvecklingsarbete samt vara lyhörd och öppen för nya sätt att arbeta och samverka. För dig är ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av kunder och patienter en självklarhet. Du har god samarbets-, initiativ-, och organisationsförmåga samt är ansvarstagande och serviceinriktad.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tidsbegrænset ansættelse mere end 6 måneder
Anställningens omfattning Deltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 50%
Ort Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2019/175
Kontakt
  • Pia Zuhr, Vårdcentralschef, 010 4416440
Facklig företrädare
  • Stig Roos, Akademikerförbundet SSR, 070-255 49 19
Publicerat 2019-01-10
Sista ansökningsdag 2019-01-24

Tilbage til Ledige stillinger