Närhälsan Kungshöjd gynekologmottagning

Regionhälsan är en förvaltning med verksamheter som har stor bredd och inriktning på regiongemensamma vårdverksamheter samt hälsofrämjande nära vård. Bli en del av oss och var med och utveckla vår verksamhet.

Om oss

Vi söker dig som är specialist i gynekologi med intresse för gynekologisk öppenvård samt specialistmödravård.

Vi står inför en spännande utveckling av verksamheten där vi kommer att skapa en ny unik enhet på primärvårdnivå. Vi samlar gynekologi och specialistmödravård/ultraljud på primärvårdsnivå i stor Göteborg och vi får möjlighet att skapa en utbildningsverksamhet för ST-gyn och ST-allmän. Vill du vara med och driva utvecklingen framåt?

I dag är Närhälsans gynmottagningar centralt belägna i Göteborg och Mölndal. Vi arbetar med alla delar inom öppenvårdsgynekologin och har ett nära samarbete med Närhälsans barnmorskemottagningar samt sexual-medicinskt centrum. Mottagningarna har ett uppföljningsansvar för kvinnor med avvikande cellprover enligt regionalt vårdprogram, vi kolposkoperar och gör även slyngkoniseringar på mottagningen. Vi arbetar ständigt med förbättrings- och utvecklingsarbete.

Vi är sammansvetsade team bestående av gynekologer, barnmorskor, undersköterskor och medicinska sekreterare.

Så är du en person som känner sig engagerad och vill vara med att starta en ny unik enhet är detta något för dig.

Om arbetet

Du kommer arbeta inom öppenvårdsgynekologin i nära samarbete med Närhälsans barnmorskemottagningar samt sexual-medicinskt centrum. En viktig del av arbetet är delaktighet i verksamhetens förbättrings- och utvecklingsarbete.

Om dig

Du som söker tjänsten är specialistläkare, gärna med erfarenhet av gynekologisk öppenvårdsverksamhet.

Som person är du flexibel och har lätt för att samarbeta med kollegor och med våra patienter. Du ser ett professionellt bemötande som en självklarhet och vill vara med oss att utveckla primärvården utifrån Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Varmt välkommen med din ansökan!


Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7479
Kontakt
  • Lotta Holmqvist, Enhetschef, Tfn 0700 - 82 23 08
Facklig företrädare
  • Carina Iloson, Läkarföreningen, Tfn 0700 - 82 21 31
Publicerat 2018-12-05
Sista ansökningsdag 2019-01-06

Tilbage til Ledige stillinger