Närhälsan Bjurslätt vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Bjurslätt vårdcentral är en väletablerad vårdcentral belägen på Hisingen med cirka 8000 listade patienter. På Vårdcentralen Bjurslätt har vi tillsammans arbetat upp en välfungerande verksamhet med mycket god ekonomi och hög patienttillfredsställelse.

Är du intresserad av att arbeta på vårdcentral och av omväxling i ditt arbete är detta arbetet för dig. Du bör vara flexibel, ha god servicekänsla och tycka om teamarbete. Vi erbjuder vård av hög kvalitet, kontinuitet och god tillgänglighet. Vi söker dig legitimerad psykolog som är intresserad att jobba på vårdcentral och vill arbeta med olika delar av professionen.

Om arbetet

Som psykolog hos oss arbetar du med barn, ungdomar och vuxna patienter med varierande problematik såsom till exempel personer i kris, lätta till medelsvåra depressioner, ångestsyndrom, stressrelaterade tillstånd, smärtproblematik och psykosociala problem. Men också lättare till medelsvåra barn och ungdomspsykiatriska tillstånd. Arbetet innebär bland annat psykoterapeutiska kontakter, rådgivning och bedömning. Tonvikten är på kortare kontakter. Målen är tidig intervention och hög tillgänglighet. Du tar emot patienter på remiss från läkare och via sjuksköterskor.

Psykologarbetet på vårdcentral erbjuder ett brett spektrum av patienter och ett givande behandlingsarbete. Teamarbete med vårdcentralens övriga yrkesgrupper ingår i dina arbetsuppgifter.

Om dig

Du är legitimerad psykolog med KBT-kompetens. Meriterande är tidigare tjänstgöring på vårdcentral och gärna med erfarenheter att arbeta med barn och unga. Det är viktigt att du som söker trivs med att arbeta självständigt och vill arbeta aktivt med att delta i verksamheten och samarbetsformerna. Vi värdesätter personliga egenskaper som förmåga att arbeta självständigt, bra bemötande mot patienter och medarbetare samt god samarbets-, initiativ- och organisationsförmåga.

Villkor

Tjänsten gäller ett vikariat med tillträde 1/3 och 9 månader framåt.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning längre än 6 månader
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Bjurslätt
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7261
Kontakt
  • Thomas Pellnor, Vårdcentralchef, Tfn 0703 - 95 12 04
Facklig företrädare
  • Annika Westergård, Sveriges Psykologförbund, Tfn 0705 - 08 67 81
Publicerat 2018-11-27
Sista ansökningsdag 2019-01-24

Tilbage til Ledige stillinger