Närhälsan Fristad vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om arbetet

Som medicinsk sekreterare hos oss får du ett omväxlande arbete där du varvar administrativt arbete med kassaarbete och vårddokumentation i journalsystemet Asynja Visph. Även uppdrag som LITA kan ingå i tjänsten.

Om oss

Närhälsan Fristad vårdcentral ligger ca 1 mil från Borås med ett upptagningsområde på drygt 10.000 invånare. Här arbetar vi i väl fungerande team, ca 35 medarbetare, på en trivsam arbetsplats. Vi anser att utveckling och utbildning är viktigt. Vi har utvecklat en ny modell för att introducera läkare från EU. Arbetsmodellen har blivit en förebild för läkarintroduktionen i Västra Götalandsregionen.

Vi finns nära naturen och har Fristad Folkhögskola en kort promenad bort, där det finns möjlighet att äta god husmanskost till lunch. Fler restauranger finns att tillgå.

Om dig

Du som söker är utbildad medicinsk sekreterare, gärna med erfarenhet inom yrket. Meriterande för oss är om du även har erfarenhet från kassaarbete och arbete som LITA.

För att trivas med arbetet tror vi att du tycker om att träffa människor, är positiv och har god samarbetsförmåga med övriga personalkategorier. Du är dessutom stresstålig, engagerad och ansvarstagande samt har ett bra bemötande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/7117
Kontakt
  • Ulrika Classon, Vårdcentralchef, Tfn 0706 - 37 64 00
Facklig företrädare
  • Helene Hansson, Vision, Tfn 0700 - 82 27 31
Publicerat 2018-11-21
Sista ansökningsdag 2018-12-19

Tilbage til Ledige stillinger