Södra Älvsborgs Sjukhus , Bemanningsservice

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Välkommen till en spännande arbetsplats i sommar!

Till sommaren 2019 har vi ett behov av undersköterskor och barnsköterskor som sommarvikarier till våra verksamheter i Borås.

Arbetsuppgifter
Kärnan i arbetet som undersköterska är omsorg och omvårdnad. Dina arbetsuppgifter varierar beroende på var du jobbar, men du arbetar alltid nära patienterna med deras grundläggande behov av vård, omsorg och stöd. Du arbetar i team med andra professioner, till exempel sjuksköterskor, läkare, arbetsterapeuter och fysioterapeuter. 

Placering
Har du vana från eller önskemål om någon verksamhet kan du ange det i din ansökan så försöker vi tillgodose detta, men det är i huvudsak verksamhetens behov som kommer att styra placeringen. 

Läs mer om våra kliniker och verksamheter: https://sas.vgregion.se/avdelningar-och-mottagningar/ 

Kvalifikationer
Utbildning som undersköterska/barnsköterska, alternativt sjuksköterskestudenter som avklarat minst fyra terminer på sjuksköterskeprogrammet. 

Övrigt
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och i urvalet kommer vi att beakta mångfald och jämställdhet som viktiga faktorer. Då vi värnar om allas trygghet begär vi utdrag ur Belastning- och misstankeregistret på dig som anställd inom barn- och psykiatrisk verksamhet.

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 75
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6990
Kontakt
  • Elisabeth Andersson, bemanningsservice , 033-616 33 49
Facklig företrädare
  • Kommunal, 033-616 2040
Publicerat 2019-01-01
Sista ansökningsdag 2019-05-31

Tilbage til Ledige stillinger