Södra Älvsborgs Sjukhus , Kvinnokliniken

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

OM DIG

Vi letar efter dig som är legitimerad sjuksköterska och vill arbeta inom den gynekologiska vården.

Självklart har du ett bra bemötande, engagemang och ett öga för kvalité.

OM OSS

På vår enhet arbetar läkare, barnmorskor, sjuksköterskor och undersköterskor. På avdelningen finns slutenvårdsplatser, dagvårdsplatser och en cytostatikamottagning. På mottagningen har vi barnmorskeledda mottagningar inom olika specialområden och en daglig telefonrådgivning. Det pågår en satsning hos oss på utbildning till barnmorska med lön om det är din ambition.

Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden, varmt välkommen med din ansökan idag! 

Kliniskt basår
Du som är nyutexaminerad sjuksköterska (med maximalt 4 månaders yrkeserfarenhet) genomgår det kliniska basåret i början av din anställning hos oss. Det kliniska basåret innebär ett år av självständigt arbete som legitimerad sjuksköterska samtidigt som du får omvårdnadshandledning av en erfaren sjuksköterska, utbildningstillfällen varje månad och möjlighet att öva på ditt yrke genom kliniska simuleringar på kliniskt träningscentrum (KTC). Dessutom ingår det att arbeta på minst två olika avdelningar för att bredda kunskapen. Läs mer om det kliniska basåret via denna länk: http://sas.vgregion.se/jobba-hos-oss/karriar-och-utveckling/kliniskt-basar-for-sjukskoterskor/

Anställningsform Fastansat
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 80-100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/6125
Kontakt
  • Annelie Peischl, tf. vårdenhetschef , 033-616 1937
Facklig företrädare
  • Annicka Almén, Vårdförbundet , 033-616 1720
Publicerat 2018-10-04
Sista ansökningsdag 2018-11-18

Tilbage til Ledige stillinger