Sahlgrenska Universitetssjukhuset, MFT, Terapeutisk Strålningsfysik

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till högspecialiserad rikssjukvård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Vill du arbeta i den kliniska verksamheten för extern strålbehandling och vara med och bidra till att skapa en god vård för våra patienter? Just nu söker vi en sjukhusfysiker till Terapeutisk strålningsfysik i Göteborg. Vi hoppas att du kan vara den vi saknar i vårt team!

Som sjukhusfysiker hos oss är du med och ansvarar för den strålningsfysikaliska och tekniska delen av strålbehandlingsverksamheten inom Västra Götalandsregionen med behandlingsavdelningar i Göteborg och Borås. På enheten arbetar sjukhusfysiker, ingenjörer och radioterapiassistenter/onkologisjuksköterskor i team. Vi är idag cirka 35 medarbetare. I ditt arbete ingår bland annat kontroll av dosplaner, inklusive beräkningar och mätningar, medverkan vid förberedelser och behandlingar och deltagande i ronder. Arbetsuppgifterna kommer delvis att utformas utifrån vad du har för kunskap och erfarenhet och vad vi har behov av på enheten. Vi är också delaktiga i verksamheten på Skandionkliniken i Uppsala.

Den närmaste tiden händer det mycket spännande hos oss. Strålbehandlingsverksamheten inom Västra Götalandsregionen kommer att få nya system för strålbehandling, ny mjukvara (onkologiskt informationssystem och dosplaneringssystem) samt moderna linjäracceleratorer med kringutrustning. Det innebär att vi får samma system i Borås och Göteborg. Det kommer att ge oss ännu bättre förutsättningar för samarbete och samordning av processer.

Vi söker dig som:

- är sjukhusfysiker med svensk legitimation

- har förmåga att uttrycka dig på det svenska språket, både i tal och skrift.

Kunskap eller erfarenhet från extern strålbehandlingsverksamhet är meriterande. Tillsammans med övrig personal ansvarar du för att våra patienter får en så bra strålbehandling som möjligt. Det innebär mycket kontakter och du behöver därför vara bra på att samarbeta och tydlig när du kommunicerar. För oss är det också viktigt att du är strukturerad, noggrann och har ett högt säkerhetstänkt när du utför ditt arbete.

Tjänsten är ett vikariat till och med 2019-07-31.

Vi ser fram emot din ansökan! Du är självklart välkommen att höra av dig till oss om det är något du undrar.

Anställningsform Tidsbegrænset ansættelse mere end 6 måneder
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/5989
Kontakt
  • Enhetschef Kerstin Müntzing, 031-342 72 37, kerstin.muntzing@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Saco/Na, Marcus Krantz, 031-343 99 70, marcus.krantz@vgregion.se
Publicerat 2018-10-02
Sista ansökningsdag 2018-10-28

Tilbage til Ledige stillinger