Södra Älvsborgs Sjukhus, Vuxenpsykiatriska kliniken, ÖVM Lerum

Att hjälpa människor till en bättre hälsa är ett av de viktigaste uppdragen man kan ha. På Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) är vi 4100 medarbetare inom 120 olika yrken som tillsammans bidrar till detta varje dag. Nu kan du bli en av oss.

Webbplats www.vgregion.se/sas
Facebook www.facebook.com/sodraalvsborgssjukhusvgr

Beskrivning
Mottagningen betjänar i huvudsak upptagningsområdet Lerums kommun med ca 40 000 invånare. Våra lokaler är centralt belägna ett par minuter från pendelstationen, cirka 20 minuter från Göteborg. Psykiatriska öppenvårdsmottagningen Lerum är en allmän psykiatrisk mottagning där vi tar emot patienter med alla diagnoser inom det specialistpsykiatriska spektrat.
Det finns fem psykologtjänster och vi har ofta PTP-psykolog. Man har även ett nära samarbete med övriga professioner i teamet som består av läkare, sjuksköterskor, skötare, socionomer, arbetsterapeuter, fysioterapeut och sekreterare. Mottagningen har ett brett behandlingsutbud och tillgång till t.ex. DBT och MBT via samarbete med andra mottagningar. Vi samarbetar nära med kommunens socialpsykiatri, primärvården i Lerum, heldygnsvården i Borås samt de övriga psykiatriska öppenvårdsmottagningarna i Mittenälvsborg och Sjuhärad. 
Tjänsten är ett föräldraledighetsvikariat under 1 år.

Arbetsuppgifter

I psykologens arbetsuppgifter ingår i huvudsak sedvanlig psykiatrisk/psykologisk bedömning och behandling. Detta kan till exempel innebära:

  • psykologiska utredningar och bedömningar för till exempel personlighetsproblematik och neuropsykiatriska diagnoser
  • psykologisk behandling och psykoterapi inom allmänpsykiatri
  • komplexa bedömningar och differentialdiagnostik
  • samverkansinsatser på individnivå med vårdgrannar och näraliggande myndigheter
  • handledning till övriga personalkategorier
    Arbetet bedrivs i nära samverkan med övrig personal i teamet. 

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad psykolog, eller PTP-psykolog med erfarenhet av allmänpsykiatri och vana att arbeta med komplexa bedömningar och behandlingar. Har du neuropsykologisk kompetens är detta meriterande. Vi förutsätter att du har lust till och erfarenhet av att arbeta både enskilt och i team, att du vill bidra i utvecklings- och förbättringsarbetet och att du är ansvarstagande. Vi fäster stor vikt vid personlig lämplighet.  

Övrigt
Vi värnar om allas trygghet och begär utdrag ur belastning- och misstankeregister på dem som erbjuds anställning hos oss. Bifoga giltig yrkeslegitimation eller examensbevis. Intervjuer sker löpande under ansökningstidens gång så skicka din ansökan redan idag!

Anställningsform Tidsbegrænset ansættelse mere end 6 måneder
Anställningens omfattning Heltid
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Lerum
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2018/244
Kontakt
  • Rickard Svahn, vårdenhetschef, 033-6163708
  • Karolina Willén, psykolog, 033-616 371
Facklig företrädare
  • Annika Westergård, Sveriges psykologförbund, 070-508 6781
Publicerat 2018-01-12
Sista ansökningsdag 2018-02-04

Tilbage til Ledige stillinger