Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 4, Klinisk fysiologi

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem i Västra Götalandsregionen. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av yttersta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av högsta kvalitet.

Om verksamheten

SCAPIS (Swedish CardioPulmonary bioImage Study) är en unik svensk befolkningsstudie som har genomfört omfattande undersökningar på ca 30 000 kvinnor i män i åldern 50–64 år. Syftet med studien är att kunna identifiera individuella risker för sjukdom kopplade till hjärta-kärl och lungor och behandla innan sjukdom uppstår. SCAPIS leds och drivs i samverkan av forskare från universiteten och universitetssjukhusen i Göteborg, Linköping, Malmö, Stockholm, Uppsala och Umeå. Huvudfinansiär av studien är Hjärt- Lungfonden med betydande bidrag från Knut och Alice Wallenbergs stiftelse, Vinnova, Vetenskapsrådet samt de deltagande universitetssjukhusen och universiteten. Som ett nästa steg i SCAPIS kommer hälften av deltagarna, det vill säga 15 000, från studien bjudas in för att undersökas på nytt (SCAPIS 2). Därmed samlas ny information in som ger möjlighet att följa och utreda kärlens och lungornas åldrande över tid.

Arbetsuppgifter

Att jobba hos oss är ett varierande arbete där studiedeltagaren står i fokus. Arbetsuppgifterna är bland annat att utföra undersökningar som innefattar blodprovstagning, EKG, Ankel-Arm Index och konditionstest. Även en hel del administrativa uppgifter ingår i tjänsten.

Om dig

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där flexibilitet, ansvarsfullhet och god samarbetsförmåga är viktigt. Ett professionellt arbetssätt och gott bemötande av studiedeltagare och medarbetare är en självklarhet för dig. Du har god förmåga att arbeta såväl självständigt som i team.

För att trivas med arbetet tror vi att du är en positiv person som tycker om att träffa nya människor. Du är dessutom stresstålig och har förmåga att prioritera och strukturera ditt arbete. Tidigare arbete inom klinisk forskning är meriterande. Meriterande är också god datorvana och mer specifikt arbete i datorsystem för att registrera forskningsinformation och boka deltagare. Du bör ha goda kunskaper i Svenska och Engelska i tal och skrift. GCP utbildning är ett krav.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Från den 1 juli 2023 är undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du kommer att behöva ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. På Socialstyrelsens hemsida kan du läsa mer om skyddad yrkestitel för undersköterskor – där framgår också vilka övergångsregler som gäller: Undersköterska blir en skyddad yrkestitel 1 juli 2023 - Legitimation (socialstyrelsen.se)

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2026-08-01
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/3178
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Natasha Ghirmai, natasha.ghirmai@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4429457
Publicerat 2024-07-01
Sista ansökningsdag 2024-07-15

Tillbaka till lediga jobb