Skaraborgs Sjukhus, * Verksamhetsområde 5, Läkare ortopedi

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning
Ortopedkliniken tillhandahåller vård för patienter med skador och sjukdomar i rörelseapparaten. Vi utför såväl akuta som planerade operationer. Verksamheten bedriver slutenvård och öppenvård vid Skaraborgs Sjukhus Skövde och Lidköping medan merparten av våra polikliniska operationer utförs vid Skaraborgs Sjukhus Falköping.
På ortopedkliniken Skaraborgs sjukhus finns cirka 50 läkare.

Arbetsuppgifter
Som ST-läkare inom ortopedin på Skaraborgs Sjukhus kommer du att arbeta med samtliga delar inom elektiv och akut ortopedi. Du kommer att ingå i primärjourslinjen på akutmottagningen. Vidare kommer du att vara en viktig del i verksamhetsutvecklingen på verksamhetsområdet. ST-utbildningen innefattar placeringar på samtliga tre sjukhus där vi bedriver ortopedisk vård, dvs Lidköping, Skövde och Falköping.

Kvalifikationer
Vi söker dig som är legitimerad läkare. Du ska naturligtvis ha ett stort intresse av ortopedi. Vidare är du en stabil person som har god förmåga att se till hela vårdprocessen inom ortopedi. Du är öppen, lyhörd och ser samarbete mellan olika professioner som en förutsättning för en lyckad verksamhet. Vi kommer att lägga stor vikt vid personlig lämplighet.

Övrigt
Tjänsten är initialt ett vikariat med möjlighet till konvertering till en tillsvidaretjänst.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 40 tim/v
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2945
Kontakt
  • Läkarchef Lotta Kettil, 0500-431000
  • Tf Läkarchef Andreas Englund, 0500-431000
Facklig företrädare
  • Läkarföreningen , 0500-431000(vxl)
Publicerat 2024-06-14
Sista ansökningsdag 2024-06-30

Tillbaka till lediga jobb