Skaraborgs Sjukhus, Allmänpsykiatrisk Avdelning

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Vi söker en engagerad och driven sjuksköterska till vår allmänpsykiatriska avdelning. Hos oss bedrivs heldygnsvård i våra nya moderna lokaler med 16 vårdplatser, där vi erbjuder specialistpsykiatrisk omvårdnad till våra patienter.

Din roll:

Som sjuksköterska på vår avdelning är din främsta uppgift att säkerställa trygg och säker vård för våra patienter. Dina arbetsuppgifter inkluderar:

Psykiatrisk omvårdnad Bedömningar av patienters tillstånd Arbetsledning och engagemang i patientens mående

Vad vi erbjuder:

En arbetsplats med högt engagemang och en fin arbetsgrupp bestående av sjuksköterskor, skötare, psykologer, läkare, farmaceuter och kuratorer. Möjlighet att arbeta med brukarstyrd inläggning, en unik inläggningsform där patienten själv kan styra sin inneliggande vård och vara delaktig på ett unikt sätt. En modern och välutrustad avdelning med fokus på patientens välmående och återhämtning. Att jobba som sjuksköterska hos oss är utvecklande och lärorikt. 

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med ett genuint intresse för psykiatri och som vill vara med och göra skillnad i våra patienters liv. Erfarenhet inom psykiatri är meriterande men inte ett krav – vi värdesätter rätt inställning och engagemang.

Ansök idag!

Bli en del av vårt team och bidra till att skapa en trygg och säker vårdmiljö för våra patienter.

Vi ser fram emot att välkomna dig till vår arbetsgrupp!

Vi kommer ha löpande intervjuer under annonseringstiden, så tveka inte på att skicka in din ansökan redan idag!

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram.

Kliniskt basår är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I Kliniskt basår ingår introduktionsdagar, handlednings- och utbildningsdagar samt hospiteringsdagar.

Syftet med Kliniskt basår är att skapa bra förutsättningar för nyutexaminerade sjuksköterskor att stärka sina teoretiska kunskaper och praktisera färdigheter samt växa in i sin nya profession.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 38,15 tim/vecka
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2837
Kontakt
  • Sofia Lenneér, 073-7025814
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, 0500-431936
Publicerat 2024-06-10
Sista ansökningsdag 2024-06-25

Tillbaka till lediga jobb