Södra Älvsborgs Sjukhus, VO hud, infektion, vårdhygien och ögon

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Ögonenheten tillhör organisatoriskt Verksamhetsområdet (VO) HIVÖ som innefattar Hud/STD, Infektion, SÄS Vårdhotell och Ögonenheten. Välkommen till oss på ögonmottagningen! 

Om vår lediga tjänst
Som ST-läkare är du en självklar del i läkargruppen och har nära samarbete med andra yrkeskategorier på enheten. Här får du arbeta på ett lokalt och lagom stort sjukhus med både bredd och spets, vilket innebär att du får möjlighet att upprätthålla och utveckla kompetens på många områden. Vi arbetar med alla former av ögondiagnoser.

Tjänsten är en visstidsanställning och beräknas pågå under 6 månader för att sedan, efter gemensam överenskommelse, eventuellt övergå i en tillsvidareanställning. I tjänsten kan viss tjänstgöring förekomma sporadiskt i Skene.

Vi erbjuder

  • Välgenomtänkt introduktion
  • Strukturerad och tydlig utbildning, med egen studierektor på ögonmottagningen samt egen handledare
  • Stora möjligheter till vidareutveckling även efter fullgjord ST
  • Möjlighet att engagera dig i handledning/utbildning av blivande läkare
  • Möjlighet att utveckla dig inom forskning eller ledarskap om du är intresserad av detta

Om oss på ögonmottagningen
På ögonmottagningen är vi 70 medarbetare som arbetar tillsammans - ögonsjuksköterskor, allmänsjuksköterskor, ortoptister, optiker, undersköterskor, läkare och administrativ personal. Den större delen av vår verksamhet är i Borås, men vi har även verksamhet i Skene. Vår mottagning rymmer både akutverksamhet, kirurgi och planerade mottagningar. På enheten finns ca 25 läkare - specialister och ST-läkare - som arbetar med och för varandra. Tillsammans är vi ett team med bred kompetens inom flertalet olika subspecialiteter.

Din profil
Vi söker dig som har svensk läkarlegitimation samt behärskar det svenska språket motsvarande nivå C1. Vi värdesätter att du har lätt för att samverka med andra och är bra på att kommunicera och skapa goda relationer. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Varmt välkommen med din ansökan! Bifoga läkarlegitimation med ansökan.

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2763
Kontakt
  • Eva-Marie Boman, verksamhetschef, 033-6164589,eva-marie.boman@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Laura Florina Raduta, Sveriges Läkarförbund, 033-6162346
Publicerat 2024-06-05
Sista ansökningsdag 2024-07-31
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb