Närhälsan Sannegården vårdcentral

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Vi söker nu vår fjärde Specialistläkare inom Allmänmedicin som vill vara med och utveckla vår vårdcentral.

Välkommen till Närhälsan Sannegården vårdcentral! Vårdcentralen är vackert belägen i hjärtat av
Göteborgs hamninlopp i mycket moderna luftkonditionerade lokaler. Sannegården vårdcentral har en stabil personalstyrka där vi har roligt på jobbet och hjälps åt. Vi driver och utvecklar vår verksamhet tillsammans. Idag är vi ca 25 personer i olika yrkesgrupper som arbetar på vårdcentralen och har ca 9200 listade patienter i alla åldrar. Vi arbetar aktivt med att utveckla verksamheten med ständiga förbättringar där alla är delaktiga. Vi har därför täta APT:n och professionsmöten där vi gemensamt arbetar med och följer upp pågående förbättringsarbeten. Vårt senaste förbättringsarbete ”teamrond” som vi startade upp i början av januari har varit väldigt lyckat för både arbetsmiljön och våra patienter.

På Närhälsan Sannegården vårdcentral arbetar vi med allt från förebyggande hälsoarbete till akut omhändertagande. Vårdcentralen erbjuder distriktssköterskemottagning, BVC, mottagningar för diabetes, astma/KOL, rökavvänjning, hypertoni, äldre- och demensvård. Vi har en rehabkoordinator och vårdplaneringssköterska samt ett psykosocialt team bestående av psykolog, kurator och vårdsamordnare. I samma lokaler finns även Närhälsan Sannegården Rehabmottagning. Detta medför snabba kommunikationsvägar och möjligheter till enkla samarbeten.

Här kan du läsa mer om de Fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan.

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter på vårdcentralen spänner sig över ett brett arbetsfält och omfattar den allmänmedicinska kompetensen med patienter i alla åldrar och situationer. Du kommer arbeta med mottagningsarbete och digitala vårdmöten i första linjens vård.

Du och dina kollegor bildar ett team med stora möjligheter att utveckla verksamheten. Vi når framgång gemensamt i en stimulerande lärandemiljö med öppna dörrar och ett välkomnande klimat. I rollen ingår även handledning av ST- och AT- läkare samt läkarstudenter, det är en viktig del av vårt uppdrag att utbilda morgondagens vårdpersonal. Vi erbjuder dig ett varierat arbete med goda utvecklingsmöjligheter, exempelvis genom kontinuerlig fortbildning om tio dagar per år. Vi kan även erbjuda att arbeta hemifrån en dag i veckan.

Om dig

Du är legitimerad läkare och har specialistutbildning i området allmänmedicin med behörighet att verka inom svensk hälso- och sjukvård. Språkkunskaper i svenska i tal och skrift på lägst nivå C1 enligt Europarådets nivåskala är ett krav för tjänsten.

Vi söker dig som kan arbeta självständigt men ändå vill delta i verksamhetens utvecklingsarbete. I arbetet möter du många olika patienter därför är det viktigt att du är lyhörd och har ett gott bemötande. Du trivs med teamarbete och för dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparters i arbetet Vi ser även att du lever upp till Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Intervjuer sker löpande på vårdcentralen.

 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2619
Kontakt
  • Sari Siirilä, Vårdcentralchef, 073-6244051
Facklig företrädare
  • Jakob Nyhlén, Läkarförbundet, jakob.nyhlen@slf.se
Publicerat 2024-05-28
Sista ansökningsdag 2024-06-11

Tillbaka till lediga jobb