Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Hematologi och Koagulation

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om verksamheten

Sektionen för hematologi och koagulation är en högspecialiserad verksamhet som utreder och behandlar patienter med blodcancer och andra blodsjukdomar. För många av dessa patienter är blod-/benmärgstransplantationer ett led i behandlingen. Vi har ett samlat ansvar för hematologin inom Stor-Göteborg och ett regionalt uppdrag inom Västra Götaland med Norra Halland.

Sektionens transplantationsverksamhet är ackrediterad enligt JACIE standard vilket är ett krav för skörd och transplantation av humana stamceller.  Verksamheten deltar aktivt i både nationella och internationella utvecklingsarbeten och kompetensutbyte.

Vi kan erbjuda dig en spännande och utvecklande verksamhet där du får en kontinuerlig vidareutveckling och utbildning i din roll som sjuksköterska. 

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som trivs med att arbeta i team där man på ett prestigelöst sätt hjälper varandra, lär varandra och lyfter varandra.

Vi söker en sjuksköterska till vår öppenvårdsmottagning som vill vara med och bidra till en vård i framkant. Det här jobbet är för dig som gillar att hantera läkemedel, infusioner och provtagningar. 

Hos oss får du möjlighet att följa patienter från utredning till behandling, transplantation, eftervård och uppföljning. 

Din tjänstgöring är dagtid måndag till fredag.

Om dig

Du är legitimerad sjuksköterska gärna med erfarenhet. Det är meriterande om du har arbetat inom hematologi/onkologi. Du ska ha lätt för att samarbeta men samtidigt är det av stor betydelse att du är trygg med att agera självständigt. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Intervjuer sker löpande under anställningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2617
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Marie Fransson , 0735-663801
  • Sektionsledare, Jennie Grob, 0735-622310
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Anna Olovsson Enlöf , 031-3428635
Publicerat 2024-05-27
Sista ansökningsdag 2024-06-10

Tillbaka till lediga jobb