Närhälsan Töreboda Rehabmottagning

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Töreboda rehabmottagning.

Vi är en arbetsgrupp bestående av fysioterapeuter/sjukgymnaster, arbetsterapeuter och kanslist med bred kompetens och stort engagemang. Vi behöver nu förstärka vår arbetsgrupp med en legitimerad fysioterapeut/sjukgymnast.

Töreboda är vackert beläget vid Göta kanal - mellan Vänern och Vättern. Det finns ett rikt föreningsliv med verksamhet inom idrott, kultur och fritid. Närmsta större städer är Skövde och Mariestad med ca 15 minuters restid och det finns väl utbyggd tåg- och bussförbindelse mellan orterna.

Läs gärna mer om kommunen på Törebodas kommun (toreboda.se)

Vi erbjuder dig ett roligt och omväxlande arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Som ny medarbetare får du en mentor som introducerar dig på arbetsplatsen och i ditt arbete. Det avsätts tid för stöd och reflektion tillsammans med kollegor.

På arbetsplatsen har vi avsatt tid för utvecklingsarbete för att ständigt utveckla och förbättra våra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov. Vi har regelbunden internutbildning och praktiska handledningstillfällen. En god arbetsmiljö, där vi är måna om varandra, trivs och utvecklas är viktigt för oss.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: Fördelar och förmåner

Följ oss på Instagram: Länk till Instagram

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter är att undersöka, diagnostisera och behandla patienter i alla åldrar. Vanliga tillstånd hos patienter du som fysioterapeut möter är: besvär och skador från hela rörelseapparaten, smärta, neurologi, idrotts- och motionsskador samt psykisk ohälsa. Arbetet innefattar även förskrivning av hjälpmedel.

Arbetet är förlagt på mottagningen, digitalt samt via hembesök. Visst arbete är möjligt att utföra på distans efter överenskommelse. Behandling av patient sker individuellt, i grupp eller i team tillsammans med arbetsterapeut. Tillsammans med patient läggs en personlig plan för rehabiliteringen.

Arbetet innefattar ett tätt samarbete med andra professioner, både på den egna mottagningen och med andra samverkansparter. Du och dina kollegor ansvarar tillsammans med chefen för verksamhetens utveckling i ett ständigt pågående förbättringsarbete. 

  Länk till Närhälsans hemsida, jobba på rehabmottagning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/rehab/?vgrform=1

Länk till Närhälsans hemsida, jobba på rehabmottagning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/rehab/?vgrform=1

Om dig

Du är legitimerad fysioterapeut. Har du tidigare erfarenhet inom yrket och primärvård är det meriterande, men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad.

Vi söker dig som är lyhörd, har en god kommunikationsförmåga och kan identifiera individernas unika behov då du möter många olika människor. Du kan planera ditt arbete på ett effektivt och organiserat sätt utifrån verksamhetens mål. Då arbetsbelastningen varierar och oförutsedda händelser kan uppstå ser vi att du är flexibel samt självständig. För dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparter i arbetet. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande. 

Övrigt

Resor i tjänsten förekommer. B-körkort erfordras

Intervjuer på mottagningen kommer ske löpande under ansökningstiden.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om rekryteringsprocessen
Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Därefter gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Töreboda
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2495
Kontakt
  • Erika Thunborg, Enhetschef, tel.076-9402745
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, tel.073-6636889
Publicerat 2024-05-22
Sista ansökningsdag 2024-06-05

Tillbaka till lediga jobb