Sjukhusen i väster, Psykiatri, Dialektisk beteendeterapi, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Beskrivning
Verksamhet Psykiatri, Kungälvs sjukhus, ansvarar för den psykiatriska vården för såväl barn som unga inom Kungälv, Kärra-Rödbo, Stenungsund, Tjörn och Ale. Verksamheten bedrivs med öppenvårdsmottagningar/team samt två avdelningar för heldygnsvård specialiserade mot allmänpsykiatri, beroendevård samt psykosvård. 

Mottagningen
DBT-mottagningen är en specialistenhet inom verksamhetsområdet som varit igång sedan 2009. Sedan starten har både behandlingsutbudet och teamet utökats. Vi tar emot patienter från samtliga öppenvårdsmottagningar; Ale, Kungälv, Kärra-Rödbo, Stenungssund/Tjörn. Arbetsplatsen är belägen på Kungälvs sjukhus. Vårt team är stabilt och välfungerande, där flera varit med från starten.

Målgruppen är personer från 16 år och uppåt med emotionellt instabil personlighetsstörning eller annan komplex problematik.

Vi erbjuder full DBT-behandling med team, individualterapi, färdighetsträning, närståendeutbildning och telefonstöd samt DBT-A för unga.

Arbetsuppgifter
En av våra behandlare går vidare till annat arbete och vi söker därför en ny medarbetare till vårt team.  Du är psykolog, socionom, sjuksköterska eller liknande med erfarenhet av psykiatriskt behandlingsarbete, då helst erfarenhet av DBT. 

Mottagningen har ett konsultations- och utbildningsuppdrag gentemot verksamheten. Som anställd hos oss ingår alla dessa delar och som vikarie här kommer du få varierande arbetsuppgifter och en bred och fördjupad kunskap kring evidensbaserade metoder för patientgruppen.

Övrigt
Vi begär utdrag ur misstanke- och belastningsregister på alla som erbjuds tjänst inom Verksamhet Psykiatri.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/2315
Kontakt
  • Maria Eidenby, enhetschef, 070-0822574
Facklig företrädare
  • Anders Karlsson, Vårdförbundet, 0767-208429
  • Jelena Durovic, Akademikerförbundet SSR, 0303-241253
  • Aron Odin, Sveriges Psykologförbund, 0732-216991
Publicerat 2024-05-08
Sista ansökningsdag 2024-05-22

Tillbaka till lediga jobb