Västra Götalandsregionen, Västfastigheter bygg och förvaltning


Är du ingenjörsstudent med intresse för digitalt byggande? Vi söker nu tre studentmedarbetare till hösten!

Som studentmedarbetare på Västfastigheters enhet Fastighetsinformation får du vara med och bidra till vårt viktiga digitaliseringsuppdrag! Med stöd av handledare är du med i arbetet att digitalisera våra sjukhusfastigheter från AutoCAD till Revit-modeller i 3D med rumsdata som sedan ska synkas till vår fastighetsdatabas.

Arbetsuppgifter kan bland annat bestå av att:

  • uppdatera AutoCAD-modeller med enklare projektering
  • granskning av BIM-modeller i Revit och Solibri
  • inventering av rum på plats
  • inventering av rumsdata i vår fastighetsdatabas Faciliate.

Vi på enhet Fastighetsinformation ansvarar för att förvalta och utveckla Västra Götalandsregionens (VGR) fastigheters ritningar och modeller. Vi fokuserar mycket på innovation inom digitalisering och genom din insats som studentmedarbetare är du med och bidrar till vårt arbete med att skapa Västfastigheters digitala tvillingar!

Hos oss kommer du arbeta i nära samarbete med kollegor som bl.a. är tekniska förvaltare, fastighetsförvaltare och projektledare.

Tjänsten riktar sig till dig som inte tidigare varit studentmedarbetare inom VGR och har studier som huvudsaklig sysselsättning under höstterminen 2024.

Som studentmedarbetare får du knyta värdefulla kontakter och för oss som arbetsgivare ger det möjlighet att visa vår verksamhet och ta del av din kunskap. Anställningen är ca 5–15 tim/veckan och du förlägger arbetstiden tillsammans med den utsedda handledaren utifrån dina studier och verksamhetens behov.

Du kan läsa mer om vad det innebär att vara studentmedarbetare i Västra Götalandsregionen på vår hemsida, läs mer här!

Din kunskap och bakgrund

Vi söker dig som läser till ingenjör inom samhällsbyggnad på universitet/högskola eller yrkeshögskola. Vi ser gärna att du, minst, har kommit till mitten av dina studier. Du har grundläggande kunskaper i programvarorna Revit, AutoCAD och Solibri.

Att samarbeta med andra yrkesgrupper är något du trivs och känner dig bekväm med. Så även att dokumentera skriftligt och föra dialog muntligt. Arbetet innebär visst självständigt arbete.

Resor kan förkomma inom regionen. Där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik vid resande. 

Övrigt

Vid söker 2st studenter till vårt kontor i Göteborg, och 1 till Skövde. Det finns även möjlighet att till viss del arbeta på distans. 

Av systemmässiga skäl är samma annons publicerad flera gånger, detta för att du kan välja vilken placeringsort som är aktuell, Göteborg eller Skövde. Du väljer vilken ort du är intresserad av när du registrerad din ansökan. Annonserna leder till samma ansökningsformulär.

Varmt välkommen med din ansökan senast 2 maj.  

Vårt erbjudande

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet. 

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningen avslutas 2024-12-20
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde September 2024
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad Upp till 15 tim/v.
Ort Göteborg och Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1999
Kontakt
  • Martin Melander, Enhetschef, 072-2301286
Facklig företrädare
  • Jasmina Jahic, Vision, 070-0805946
Publicerat 2024-04-18
Sista ansökningsdag 2024-05-02

Tillbaka till lediga jobb