Skaraborgs Sjukhus, Psykiatrisk öppenvårdsmottagning Lidköping

Skaraborgs Sjukhus (SkaS) har verksamhet på flera orter i Skaraborg bl.a. i Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. Vi ger specialistsjukvård inom ett trettiotal specialiteter och arbetar tillsammans för patientens hälsa genom livet, där vi erbjuder en sammanhållen och trygg vård. Varje dag och varje timma gör våra medarbetare insatser som påverkar andra människors liv. Vi bryr oss om dig som gör skillnad för andra och tillsammans skapar vi framtidens arbetsplats.

Beskrivning

Starta karriären i Västra Götalandsregionen - vi erbjuder stimulerande arbetsuppgifter på kvalitetscertifierade arbetsplatser. Vi satsar på psykologers utveckling och erbjuder ett sammanhållet PTP-program! Varmt välkommen att söka PTP hos oss!

Psykiatriska mottagningen i Lidköping är en del i den psykiatriska verksamheten inom Skaraborgs Sjukhus. Enheten bedriver specialistpsykiatrisk vård och består av mottagning, dagsjukvård samt mobilt team. 

Personalgruppen består av olika yrkeskategorier och är cirka 45 personer som tillsammans tillhandahåller ett rikt utbud av kompetenser. Vi arbetar processorienterat i tre diagnosgrupper där målet är att kvalitetssäkra varje steg i processen från kontakt till avslut.

Vi har vid flera tillfällen tidigare tagit emot PTP-psykologer och vi har fått mycket bra resultat på de utvärderingar som gjorts.

Arbetsuppgifter

Som psykolog hos oss arbetar du med utredningar, psykologisk behandling, diagnostik samt bedömningssamtal. Hos oss är vi idag sex psykologer och alla erbjuds regelbunden handledning. Du kommer att vara en viktig medlem i teamarbetet tillsammans med övriga yrkeskategorier. För att upprätthålla en god kommunikation mellan yrkesgruppen och ledningsgruppen finns yrkesträffar där vi deltar.

Kvalifikationer

Vi söker dig som avlagt svensk psykologexamen och har ett intresse för att jobba inom specialistpsykiatrin. 

På mottagningen arbetar vi bland annat med neuropsykiatriska utredningar och vi ser därför gärna att du har ett intresse för detta. 

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Övrigt

Beräknat tillträde är 1 september 2024 eller enligt överenskommelse. Visstidsanställning på heltid till 2025-08-31. Anställningens omfattning är heltid.

Vid tillsättning av tjänst inom psykiatrin kommer vi att begära ut utdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Denna förfrågan sköts av arbetsgivaren.

Intervjuer kan komma att ske löpande under ansökningstiden. 

Anställningsform Tidsbegränsad anställning
Anställningen avslutas 2025-08-31
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast lön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %, 40 tim/vecka
Ort Lidköping
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1863
Kontakt
  • Lena Lindahl, 0510-484435
Facklig företrädare
  • Sebastian Burgman, Psykologförbundet, 0501-68312
Publicerat 2024-04-15
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb