Koncernkontoret, Koncernstab HR, Kompetensförsörjning och arbetsgivarfrågor

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Västra Götalandsregionen är Sveriges största offentliga arbetsgivare med ambitionen att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. På Koncernkontoret arbetar vi dagligen med att göra skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare.

Ditt uppdrag

Nu söker vi två studentmedarbetare med uppdrag att ta fram enkäter, genomföra strukturerade intervjuer samt sammanställa en rapport kring VGR:s årliga arbete med Feriepraktik (sommarjobb för gymnasieungdomar i ålder 16-19 år).

Som studentmedarbetare på enheten Kompetensförsörjning och arbetsgivarfrågor, Koncernstab HR får du i uppdrag att ta fram enkäter och genomföra strukturerade intervjuer med chefer och HR på VGR:s förvaltningar och bolag (17 förvaltningar, 6 bolag). Syftet med intervjuerna är att undersöka hur VGR som organisation ska agera för att kunna erbjuda fler platser till feriepraktikanter samt komma med förslag på vilka åtgärder som eventuellt behöver genomföras. Resultatet skall sammanställas och presenteras i en rapport.

Vad kan vi erbjuda dig?

Som studentmedarbetare får du möjligheten att knyta värdefulla kontakter och få arbetserfarenhet. För oss som arbetsgivare ger det en möjlighet att visa vår verksamhet och ta del av ditt perspektiv och din kunskap. Anställningen är 5–15 tim/vecka och du förlägger arbetstiden tillsammans med handledare utifrån dina studier och verksamhetens behov.

Du kan läsa mer om vad det innebär att vara studentmedarbetare i Västra Götalandsregionen på vår hemsida, https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/sok-jobb-i-vgr/studentmedarbetare/

Västra Götalandsregionen erbjuder flexibla arbetsformer utifrån verksamhetens förutsättningar och det finns möjlighet att kombinera arbete från våra kontor och på distans.

För att lyckas i rollen behöver du:

Ha förståelse och kunskap kring hur en strukturerad intervju läggs upp, genomförs och sammanställs genom din aktuella högskole-/universitetsutbildning. Vi ser gärna att du minst har kommit halvvägs i dina studier, är intresserad och nyfiken.

Att samarbeta med andra yrkesgrupper är något du trivs och känner dig bekväm med. Så även att dokumentera skriftligt och föra dialog muntligt. Du kommer få arbeta självständigt under handledning. Resor förkommer inom regionen och viss del av arbetet kommer kunna ske digitalt. Där det är möjligt använder vi gärna kollektivtrafik vid resande. 

Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån vår värdegrund:

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
  • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt
Tjänsten kan komma att säkerhetsklassas.

Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Vi eftersträvar jämlikhet för alla medarbetare, att de trivs på arbetsplatsen och värnar om en god balans mellan arbetsliv och privatliv.

Läs mer om vår verksamhet här: http://www.vgregion.se/om-vgr/

Anställningsform Särskild visstidsanställning
Anställningens omfattning Deltid
Tillträde September 2024
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad 15tim/v
Ort Göteborg, Skövde, Vänersborg, Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1651
Kontakt
  • Camilla Salén, HR-konsult, 070-3133173
Facklig företrädare
  • Vision: Jeanette Hansson, 0767-742849
  • Akademikerförbundet SSR, SACO: Git Olofsson, 072-2063558
  • Akavia, SACO: Stig Holmlund, 0709-512345
Publicerat 2024-04-02
Sista ansökningsdag 2024-05-03

Tillbaka till lediga jobb