Närhälsan Tanumshede rehabmottagning

Närhälsan erbjuder nära primärvård av högsta kvalitet. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna genom hela livet och gör skillnad för deras hälsa. Vi tar vara på dig och erbjuder utveckling genom hela yrkeslivet.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Tanumshede rehabmottagning. Här arbetar det fem engagerade medarbetare inom olika yrkeskategorier så som fysioterapeut/sjukgymnast och arbetsterapeut. Hos oss har du goda möjligheter att påverka ditt dagliga arbete och det är för oss viktigt att bibehålla en god arbetsmiljö där vi trivs och är måna om varandra. Här finns individuella behandlingsrum samt träningssal där vi ständigt ser över redskap och behandlingsmaskiner och där du som fysioterapeut kan vägleda dina patienter.

Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskapsprogram. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med att förbättra våra arbetssätt för att kunna möta både medarbetare och patientens behov. 

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/ 

Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/narhalsanrehab/ 

Tanum är den kommun i norra Bohuslän där man kan hitta kustpärlor som Fjällbacka och Grebbestad, vilka du med fördel kan pendla till. Här finns det goda förutsättningar för en aktiv fritid med sport och friluftsliv. Det finns även ett varierande utbud av olika aktiviteter och intressanta besöksmål såsom Kosterhavet och det unika Världsarvet vid Vitlycke liksom andra kulturupplevelser. Läs gärna mer om kommunen på: https://www.tanum.se/ 

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter är att bedöma och behandla patienter i alla åldrar. Vanliga tillstånd hos patienter du som fysioterapeut möter är: besvär och skador från hela rörelseapparaten, smärta, neurologi, idrotts- och motionsskador samt psykisk ohälsa. Arbetet innefattar även förskrivning av hjälpmedel. Tillsammans med patient läggs en personlig plan för rehabiliteringen.

Arbetet är förlagt på mottagningen, digitalt samt via hembesök. Behandlingen av patient sker såväl individuellt som i grupp. 

Arbetet innefattar ett tätt samarbete med andra professioner, både på den egna mottagningen och med andra samverkansparter. Du och dina kollegor ansvarar tillsammans med chefen för verksamhetens utveckling i ett ständigt pågående förbättringsarbete. 

Länk till Närhälsans hemsida, jobba på rehabmottagning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/rehab/?vgrform=1

Om dig

Du är legitimerad fysioterapeut. Har du tidigare erfarenhet inom yrket och primärvård är det meriterande, men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad. Hos oss får du lov att vara ny och du kommer att ha erfarna kollegor som stöd i ditt arbete.

Vi söker dig som är lyhörd, har en god kommunikationsförmåga och kan identifiera individernas unika behov då du möter många olika människor. Du kan planera ditt arbete på ett effektivt och organiserat sätt utifrån verksamhetens mål. Då arbetsbelastningen varierar och oförutsedda händelser kan uppstå ser vi att du är flexibel samt självständig. För dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparter i arbetet. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande. 

Övrigt 

Resor i tjänsten förekommer, det är önskvärt med B-körkort. 

Intervjuer på mottagningen kommer att hållas löpande.

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Om rekryteringsprocessen 
Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 2
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Tanumshede
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1609
Kontakt
  • Cecilia Johnson, Enhetschef, 0722-122167
Facklig företrädare
  • Abdol Vazae, Fysioterapeuterna, 0736-636889
Publicerat 2024-03-27
Sista ansökningsdag 2024-05-15

Tillbaka till lediga jobb