Västra Götalandsregionen, Västfastigheter bygg och förvaltning


Regionområde Västfastigheter bygg och förvaltning har kundansvar, är representant för fastighetsägaren i frågor som rör regionens fastighetsbestånd och försörjer regionens verksamheter med lokaler. Enhet Administration som är en del av Västfastigheter bygg och förvaltning stödjer regionområdet med likartad, effektiv och kvalitetssäker administrativ kompetens. Vi söker nu en koordinator till vår enhet!

Arbetsuppgifter

På enhet Administration arbetar idag 16 stjärnor, som är indelade i team efter kompetensområde. Du kommer att ingå i kompetensteam projektstöd, där du och dina kollegor tillsammans arbetar med att samordna möten, starta upp projekt, diarieföring, digital signering, garantihantering och upphandlingar. I din roll som koordinator hos oss kommer du att arbeta i nära samarbete med projektledare och fastighetsförvaltare där du är deras administrativa projektstöd. Även andra arbetsuppgifter kan ingå, då hela enheten samarbetar för att säkerställa verksamhetens mål. 

Resor inom regionen ingår i tjänsten, vid resor använder vi gärna kollektivtrafiken. Placering är på Regionens hus i Göteborg. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som har eftergymnasial utbildning inom administration eller likvärdigt, alternativt har gymnasieutbildning och dokumenterad arbetserfarenhet av administrativa uppgifter inom bygg- och fastighetsbranschen. För att lyckas i rollen ser vi att du har erfarenhet av att ha arbetat i en politiskt styrd organisation, du har kunskap och erfarenhet av administration inom byggprojekt samt mötessamordning. Du har mycket goda kunskaper i Office-paketet, och är noggrann och strukturerad i ditt arbetssätt. 

Då du i rollen som koordinator har många kontaktytor ser vi att du har mycket god samarbetsförmåga. Du kommunicerar väl på svenska i både tal och skrift. Vidare är du lösningsfokuserad, och har helhetstänk och förståelse för teamets gemensamma leverans. Du efterfrågar hjälp vid behov, och delar gärna med dig av din kunskap och erfarenhet för att tillsammans lösa era arbetsuppgifter. 

Har du erfarenhet av arbete i Canea eller Public360 är detta meriterande. Har du tidigare arbetat med upphandling är även detta meriterande. 

Övrigt

Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kan komma att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen före anställning.

Varmt välkommen med din ansökan senast den 22 april.

Vårt erbjudande

Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.  

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1605
Kontakt
  • Cecilia Salmi, Enhetschef, 0722-000889
Facklig företrädare
  • Jasmina Jahic, Vision, 070-0805946
  • Stig Holmlund, Akavia, 070-9512345
Publicerat 2024-04-08
Sista ansökningsdag 2024-04-22

Tillbaka till lediga jobb