Regionhälsan Härryda Barnmorskemottagning

Är du en självständig och professionell barnmorska och vill jobba i en organisation som tar till vara din erfarenhet och tar dig framåt i karriären? 

Om arbetet

Som barnmorska arbetar du självständigt med reproduktiv och sexuell hälsa. I din tjänst ingår arbetsuppgifter som graviditetsövervakning, gynekologiska cellprovskontroller, preventivmedelsrådgivning och STI-förebyggande arbete. Du arbetar med telefonrådgivning, digitala vårdmöten och handledning av studenter.

Vad erbjuder vi?

Vi vill främja medarbetarnas utveckling och arbetar efter karriärutvecklingsmodeller, där vi kartlägger din kompetens i förhållande till modellen, och vad som skulle kunna vara nästa steg i form av utbildning, utveckling och arbetsuppgifter. Du är delaktig i både din egen och mottagningens utveckling och vi tar vara på din initiativkraft.

Vi erbjuder alla medarbetare mentorskap och lägger stor vikt vid en god individanpassad introduktion. Som barnmorska hos oss får du upp till 10 kompetensutvecklingsdagar per år, däribland utbildningsdagar, planeringsdagar och konferenser. Vi arbetar aktivt för en god arbetsmiljö och våra medarbetare trivs på arbetsplatsen.

Vi erbjuder också förmåner såsom flexibel arbetstid och friskvårdsbidrag. Du arbetar dagtid. Läs mer om våra förmåner här: https://www.vgregion.se/jobba-i-vgr/dinaformaner/

Följ oss gärna på Instagram, där heter vi barnmorskemottagningar_vgr

Om dig

Du ska vara legitimerad barnmorska med förskrivningsrätt. Erfarenhet från arbete på barnmorskemottagning är meriterande. Som person är du självständig, flexibel och har en god samarbetsförmåga. Att ha ett professionellt förhållningssätt och ett positivt bemötande mot såväl patienter som medarbetare är en självklarhet. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Om oss

På barnmorskemottagning Härryda blir du en del av ett team som har god samarbetsförmåga och framåtanda. Vi består av två mottagningar, en i Landvetter och en i Mölnlycke. På båda mottagningarna är vi en del av familjecentral och har ett tätt samarbete med socionom, BVC-sjuksköterskor och förskolepedagoger. Alla Regionhälsans barnmorskemottagningar är HBTQ-diplomerade och vi arbetar enligt ISO ledning och kvalitetssystem 9001:2015.

Villkor

Tjänstgöring kommer att ske både på mottagningen i Landvetter samt i Mölnlycke. Tjänstgöring kan komma att ske även på andra mottagningar i området.

Vi genomför urval och intervjuer löpande under ansökningstiden.

Varmt välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Mölnlycke
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1544
Kontakt
  • Carita Hallberg, Enhetschef, 0735-801416
Facklig företrädare
  • Sabina Gustafsson, Vårdförbundet, 0761-372186
  • Lucille M'Boge Fredriksson, SRAT, 0700-823101
Publicerat 2024-03-22
Sista ansökningsdag 2024-04-07

Tillbaka till lediga jobb