Sjukhusen i väster, Specialistcentrum Barn och unga, Gamlestaden

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Varmt välkommen till Angereds närsjukhus, det lilla sjukhuset med det stora uppdraget! Hos oss erbjuds specialistvård för både barn och ungdomar samt vuxna inom en rad områden.

Gå gärna in och läs mer om oss på:

www.angeredsnarsjukhus.se

https://www.facebook.com/angeredsnarsjukhus/

Om oss
Specialistcentrum Barn och Ungas verksamhet består av två mottagningar en belägen i Angered och en i Gamlestaden. Här arbetar motiverade och utvecklingsinriktade medarbetare som har ett gott samarbete mellan mottagningarna. Tillsammans bedriver vi specialistsjukvård med utgångspunkt i barns och ungdomars medicinska och psykiska behov. Vi har till största delen planerade besök men även vissa akutbesök av kroniskt sjuka barn och barn under ett år. Verksamheten har även ett folkhälsoansvar och arbetar i nära samverkan med kommunens verksamheter. Hos oss arbetar specialistläkare inom barn- och ungdomsmedicin, subspecialiserade barnläkare inom allergologi och neurologi samt barnpsykiater. Professioner som barnsjuksköterskor, undersköterskor, psykologer, kuratorer, logopeder, dietister, specialpedagog och medicinska sekreterare ingår även i våra team.

Om tjänsten
Vi söker en barnläkare som vill arbeta med mottagningsarbete individuellt och i multiprofessionella team. Möjlighet till visst arbete inom barnhälsovård kan finnas. Som specialistläkare hos oss arbetar du med allmänpediatriskt mottagningsarbete samt inom obesitas- och underviktsteamet.

Tjänsten är placerad på verksamheten i Gamlestaden men där 20 % är förlagd på mottagningen i Angered.

Om dig
Vi söker dig som är barn- och ungdomsläkare med erfarenhet av pediatrisk vård samt kliniskt arbete under de senaste åren. Du brinner för arbete med barn och unga i en mångkulturell miljö. För att du ska trivas är det viktigt att du har god social kompetens och samarbetsförmåga. Du har goda kunskaper av svenska i både tal och skrift.

De personliga egenskaperna är betydelsefulla för oss. Du är nyfiken, engagerad och intresserad av nya möjligheter. Du har en stark lagkänsla, social kompetens och en god förmåga att kommunicera. Nytänkande och intresse för utvecklingsarbete av verksamhet i en tvärprofessionell miljö är viktiga egenskaper.

Välkommen med din ansökan! 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100% kan diskuteras
Ort Gamlestaden /Angered
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1505
Kontakt
  • Madelaine Ladenvall, enhetschef, 0722-061837
Facklig företrädare
  • Heike Lundgren, Västra Götalands läkarförening, 0706-193181
Publicerat 2024-03-25
Sista ansökningsdag 2024-04-22

Tillbaka till lediga jobb