Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Avdelning 618 anorexi och bulimi

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Sahlgrenska Universitetssjukhuset bedriver världsledande sjukvård, forskning, utbildning och innovation som efterfrågas nationellt och internationellt. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten är alltid är i fokus.

Om verksamheten

Avdelningen 618 anorexi och bulimi är en nationell högspecialiserad heldygnsvårdavdelning med 11 vårdplatser för vuxna som uppfyller kriterierna för anorexia nervosa eller bulimia nervosa. I dagsläget ligger avdelningen på Högsbo sjukhus i samma hus som öppenvårdsmottagningen Anorexi & Bulimi, mottagning för vuxna och dagsjukvården, där alla tre enheter leds av en och samma chef. Planerna är att flytta vårdkedjan till Sahlgrenska sjukhus under våren. I takt med vårt nya nationella uppdrag så är avdelningen och arbetet under utveckling både vad gäller vårdinnehåll men också organisering.

Arbetsuppgifter

Vi söker dig som är legitimerad dietist gärna med magisterexamen. Erfarenhet från arbete inom ätstörningsvård är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där

samarbetsförmåga, flexibilitet och förmåga till självständigt arbete är mycket viktigt. Som dietist hos oss arbetar du med nutritionsbedömning, kostplanering och behandling av vuxna med ätstörning samt utvärdering av behandling. Du kommer ansvara för heldygnsvårdens patienter, dock kommer du även arbeta delvis på öppenvårdsmottagningen och dagsjukvården då vi har tätt samarbete. Du kommer vara en viktig person i teamet. Du är med i både lokalt, regionalt och nationell arbetsgrupp för dietister där man gemensamt arbetar med att ta fram adekvat nutritionsplan för patienterna.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/1426
Kontakt
  • Enhetschef, Afson Ganjaei, 0700-206197
Facklig företrädare
  • Gunilla Rehn, 073-6601449
Publicerat 2024-03-15
Sista ansökningsdag 2024-04-07

Tillbaka till lediga jobb