Sjukhusen i väster, Kirurgi och ortopedi, Kungälvs sjukhus

Sjukhusen i väster är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen och består av fyra sjukhus –
Alingsås lasarett, Angereds närsjukhus, Högsbo närsjukhus och Kungälvs sjukhus. Cirka 3000 medarbetare arbetar varje dag hos oss för att ge en god och säker specialistsjukvård av högsta kvalitet.

Beskrivning
Verksamhet Kirurgi- och ortopedi på Kungälvs sjukhus omfattar två vårdavdelningar, en mottagning, en onkologisk dagvårdsenhet och en gynekologisk mottagning. Verksamheten på Kungälvs sjukhus handlägger akuta och planerade patienter i öppen- och slutenvård inom kirurgi, ortopedi och urologi. En betydande del av verksamheten är av akut karaktär. Vi är ca 250 anställda och på mottagningen arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, gipstekniker, dietist, stomisjuksköterskor, urologsjuksköterskor, operationskoordinatorer och kanslist. Till mottagningen hör också den onkologimottagningen där onkologisk behandling ges.

Vid en anställning hos oss så erbjuder vi dig goda möjligheter till kompetensutveckling, friskvårdsbidrag och ett brett utbud av olika friskvårdsaktiviteter samt fri öppen hälso- och sjukvård.

Arbetsuppgifter
Dina arbetsuppgifter består av sedvanliga undersköterskeuppgifter som förkommer på mottagning, där du är delaktig i arbetet kring våra patienter. Du kommer att vara en av tre som arbetar med gips på mottagningen. I arbetet på mottagningen ingår även MOP (mottagningsoperationer) samt administrativa uppgifter. Vår mottagning omfattar kirurgisk, urologisk och ortopedisk öppenvård, där du samverkar med flera kompetenser, både inom och utanför verksamheten. På mottagningen arbetar vi i IT-system som Melior, ELVIS, Sectra RIS och Orbit.

Kvalifikationer
Du skall vara utbildad undersköterska och det är meriterande är om du är utbildad gipstekniker, alternativt att du har vana av att anlägga gips vid hand- och fotledsfrakturer. Vi ser gärna att du tidigare har arbetat inom ortopedisk verksamhet. Vi söker dig som tycker om att samarbeta med andra människor, tar stort ansvar och trivs med att arbeta flexibelt, både självständigt och i grupp. Stor vikt fästes vid personlig lämplighet, där god social kompetens och förmåga att arbeta serviceinriktat är viktiga inslag för att trivas hos oss.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Efter överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Kungälv
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/914
Kontakt
  • Christer Sikström, Tf enhetschef, 0721-614441
Facklig företrädare
  • Madelaine Rechenberg, Kommunal, 0303-98612
Publicerat 2024-02-16
Sista ansökningsdag 2024-03-01

Tillbaka till lediga jobb