Försörjningsförvaltningen, Läkemedelsnära Produkter

Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, samt lagerhåller och distribuerar produkter.

Område Läkemedelsnära Produkter är en del av Försörjningsförvaltningen som ansvarar för logistik- och försörjningsfunktioner, för försörjning av varor och tjänster till alla VGR:s verksamheter. Det handlar till exempel om pålitliga och hållbara leveranser av mat och materiel, för att invånarna ska ha tillgång till en god hälso- och sjukvård. Vår nya förvaltning är fortfarande under utveckling, förändring, förbättringsarbeten pågår kontinuerligt.

 

Arbetsbeskrivning

Som administrativ koordinator på Läkemedelsnära produkter arbetar du tillsammans med flera kollegor i en enhet bestående av olika yrkeskategorier. Tillsammans ansvarar ni för de dagliga administrativa arbetsuppgifterna inom området. 

I rollen arbetar du dagligen operativt med den verksamhetsnära lageradministrationen för hela området. Exempel på arbetsuppgifter är:

 • upprättande, utvecklande och implementering av rutiner, instruktioner, manualer samt produktionsuppföljning
 • du deltar i, genomför och i vissa fall leder projekt
 • registervård, optimering av lagerflöden och processer
 • du är även en resurs som operativ inköpare vid frånvaro och ledigheter
 • samt en resurs i lagerproduktionen vid behov.

 

För att ge god service i rollen som administrativ koordinator behöver du:

 • ta ett stort ansvar samt planera ditt arbete på ett strukturerat sätt
 • trivas med att arbeta både självständigt och i samarbete med andra
 • ha en god dator-och systemvana samt arbeta lösningsorienterat
 • vara noggrann, målfokuserad och kvalitetsmedveten.

 

Du har godkänd gymnasieutbildning, och mycket goda kunskaper i Office365. Din datorvana är god, och du är van vid att lära dig och arbeta i olika IT-system. Du har erfarenhet av lager och logistiksystem och känner dig bekväm med att tala inför andra. Du kommunicerar även väl på svenska i både tal och skrift.

Vi ser gärna att du har relevant erfarenhet av arbete med administrativa arbetsuppgifter eller materialstyrning. Om du har erfarenhet av affärssystemet SesamLMN och projektarbete är det meriterande. 

 

Dina förmåner:

Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. Som en del i vårt team lägger du som medarbetare grunden för en fungerande vård. Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: Dina förmåner som anställd i VGR

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/879
Kontakt
 • Anna Andersson, Servicechef, +46724505787
Facklig företrädare
 • Kommunal , 010-4429460
Publicerat 2024-02-15
Sista ansökningsdag 2024-02-29

Tillbaka till lediga jobb