Västra Götalandsregionen, Västfastigheter bygg och förvaltning


Enhet Regionfastigheter Västtrafik är den del av Västfastigheter bygg och förvaltning som förvaltar och ansvarar för de byggnader och anläggningar som Västtrafik eller trafikoperatörer nyttjar. Detta både i våra egna fastigheter samt inhyrda. Vi arbetar med förvaltning, fastighetsutveckling på strategisk nivå, teknisk förvaltning och projektledning. Arbetet sker i mycket nära samarbete med Västtrafik och Regionområde Västfastigheter drift. 


Arbetsbeskrivning

Som projektsamordnare inom enheten Regionfastigheter Västtrafik samordnar du behovet av projektledare till pågående och kommande projekt inom enheten. Tillsammans med förvaltare och tekniska förvaltare planerar du kommande underhållsåtgärder, reinvesteringar, hyresgästsanpassningar och andra byggprojekt.

Du säkerställer resurser för att driva enhetens samtliga projekt. Som projektsamordnare är du en central del i att prioritera enhetens behov, du fördelar löpande projekt och säkerställer en jämn beläggning hos projektledarna. Du ska också kunna agera projektledare vid behov. Vidare stöttar och introducerar du nya medarbetare i enheten, är stöd till enhetschef i alla frågor som berör projekt och kan agera projektombud. I ditt område ingår även att aktivt arbeta med utvecklingsarbete inom enheten. 

Kvalifikationer

Vi söker dig som är utbildad civil- eller högskoleingenjör inom samhällsbyggnad alternativt annan utbildning och erfarenhet som bedöms likvärdig. Du är van och trivs med att självständigt planera och samordna projektportföljer. Du har erfarenhet av att driva projekt i varierande storlek och skeden. Du har även erfarenhet av budgetansvar, ekonomisk styrning och uppföljning, gärna inom kollektivtrafiken (buss-, tåg-, och spårvagnsprojekt).  

För att trivas i rollen tänker vi att du trivs med mycket ansvar och förstår vikten av att alltid ha med dig helhetsperspektivet. Du är handlingskraftig och har ett systematiskt arbetssätt med god förmåga att fatta snabba beslut och agera utifrån dessa. Du har ett inflytande och en stabilitet som främjar en förtroendeskapande miljö. Du besitter en god förmåga att kommunicera, såväl muntligt som skriftligt.

Rekryteringsprocessen

Tjänsten kan komma att placeras i säkerhetsklass. Det innebär att säkerhetsprövning och registerkontroll kan komma att genomföras i enlighet med bestämmelser i säkerhetsskyddslagen före anställning.

I rekryteringsprocessen används personlighets- och färdighetstest i enlighet med Västra Götalandsregionens riktlinjer.


Varmt välkommen med din ansökan senast 6/3.

Vårt erbjudande

Som en av Sveriges största fastighetsförvaltare kan vi erbjuda dig goda karriär- och utvecklingsmöjligheter. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till hållbara miljöer. Tillsammans med kompetenta och inspirerande kollegor är du en del av en verksamhet som ständigt utvecklas. Hos oss har du som medarbetare inflytande över din arbetssituation, känner trygghet och delaktighet.

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Fast månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad Heltid
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/756
Kontakt
  • Fredrik Sundaeus, Enhetschef, 072-0442216
Facklig företrädare
  • Iowan Hedendahl, Sveriges ingenjörer:, 0722-056401
  • Jasmina Jahic, Vision, 070-0805946
Publicerat 2024-02-16
Sista ansökningsdag 2024-03-06

Tillbaka till lediga jobb