Koncernkontoret, Inköp, Enhet Tjänster och övrig upphandling

Vill du vara med och bidra till att skapa Sveriges bästa hälso-och sjukvård och ett hållbart samhälle med tillväxt i hela Västra Götaland? Västra Götalandsregionen är Sveriges största offentliga arbetsgivare med ambitionen att bli Sveriges bästa offentliga arbetsgivare. Hos oss får du chansen att utföra ett meningsfullt arbete för samhället och bidra till Västra Götalandsregionens vision ”det goda livet”. På Koncernkontoret arbetar vi dagligen med att göra skillnad för patienter, medarbetare, besökare och invånare.

Nu söker vi Inköpare till Koncerninköp enhet Tjänster och Övrig upphandling inom område direktupphandling. Ta chansen och sök dig till en av Sveriges största arbetsgivare!

Ditt uppdrag

Västra Götalandsregionen har en verksamhetsstyrd inköpsprocess, vilket innebär att upphandling bedrivs i projektform i nära samverkan med regionens verksamheter.

Som inköpare är du projektledare genom upphandlingen och kommersiellt ansvarig.

Du utför i huvudsak direktupphandlingar samt andra enklare upphandlingsförfaranden inom många olika områden såsom bl.a. medicintekniska produkter, tjänster inom FM, administrativa områden och IT.

Du ska även tillsammans med övriga medarbetare utveckla och förenkla rutinerna inom området samt delta i förbättringsarbete. Hela Västra Götalandsregionen kommer vara ditt arbetsfält vilket kan medföra en del resor.

Vad kan vi erbjuda dig?

För oss är det viktigt att våra medarbetare trivs - på alla sätt. Vi erbjuder därför ett arbete i en miljö som karaktäriseras av gemenskap, engagemang och glädje. Inom området går utvecklingen, både medicinskt och verksamhetsmässigt, snabbt och ställer krav på lyhördhet och nytänkande. Ett mycket spännande område där vi inom inköp har en stor påverkan och det finns möjligheter för dig som person att utvecklas eftersom vi upphandlar inom samtliga kategorier. Vi är måna om att stödja och uppmuntra våra medarbetare i deras utveckling.

Västra Götalandsregionen erbjuder flexibla arbetsformer utifrån verksamhetens förutsättningar och det finns möjlighet att kombinera arbete från våra kontor och på distans.

För att lyckas i rollen behöver du:

 Du har en akademisk examen med goda resultat eller motsvarande arbetslivserfarenhet. Vi ser att du har några års erfarenhet av kvalificerat inköpsarbete och har goda kunskaper om LOU, gärna med erfarenhet av upphandling inom region eller kommun. Du uttrycker dig väl i tal och skrift på svenska och engelska, samt har god vana av att arbeta i MS Office.

Det är meriterande med erfarenhet av offentlig upphandling och kännedom om Västra Götalandsregionen.

Vi ser att du som person är strukturerad, affärsmässig och flexibel. Du är lösningsorienterad och har en ständig vilja att utveckla verksamheten. Du trivs med ett högt tempo, ha många frågor i gång samtidigt och du har en mycket stark kommunikativ förmåga.

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att driva projekt och slutföra goda affärer. Du agerar på ett förtroendeingivande sätt och har ett professionellt bemötande.

Det är viktigt för oss att du kan arbeta utifrån vår värdegrund:

  • Tillsammans gör vi varandra framgångsrika.
  • Vi lyssnar in. Vi lyssnar av.
  • Feedback bidrar till vår utveckling.

Övrigt
Som en av Sveriges största arbetsgivare kan vi erbjuda rätt person goda karriär- och utvecklingsmöjligheter.

Vi eftersträvar jämlikhet för alla medarbetare, att de trivs på arbetsplatsen och värnar om en god balans mellan arbetsliv och privatliv.

Läs om våra förmåner: Förmåner - Västra Götalandsregionen (vgregion.se)

 

Läs mer om vår verksamhet här: http://www.vgregion.se/om-vgr/

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100
Ort Göteborg, Borås, Vänersborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/582
Kontakt
  • Jenny Lagerlöf, 0725247051
Facklig företrädare
  • Vision: Jeanette Hansson, 0767-742849
  • Akademikerförbundet SSR, SACO: Git Olofsson, 072-2063558
  • Akavia, SACO: Stig Holmlund, 0709-512345
Publicerat 2024-02-02
Sista ansökningsdag 2024-03-14

Tillbaka till lediga jobb