NU-sjukvården, Anestesi-, Operation och Intensivvårdsklinik, Operation

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Drivs du av nyfikenhet och engagemang? Brinner du för utveckling och gillar när ingen dag är den andra lik? Är du en lagspelare som trivs med att arbeta nära andra i team?

Bli Operationssjuksköterska!
Som operationssjuksköterska är du en viktig del av operationsteamet och leder arbetet för sjuksköterskor och undersköterskor i operationssalen. I din yrkesroll är det du som arbetar närmast kirurgen under ingreppet och assisterar med rätt instrument, apparatur och materiel. Dina starkaste ledstjärnor är patientens säkerhet och välbefinnande på operation. Som operationssjuksköterska behöver du vara flexibel och kommer arbeta i ett varierande tempo. Du arbetar i en högteknologisk miljö där patienten är i fokus. Du kommer arbeta självständigt i din yrkesroll men har hela teamet i ett nära samarbete.

Du förebygger komplikationer och ansvarar för patientens omvårdnad. Miljön du arbetar i är spännande och högteknologisk och präglas av kvaliteter och stort ansvar. 

Som färdig operationssjuksköterska i NU-sjukvården erbjuder vi en unik möjlighet för dig att välja inriktning på din kompetens när du fått dina grundläggande kunskaper; akutoperationer/trauma, allmän kirurgi, ortopedi, gynekologi, öron/näsa/hals och urologi. Att arbeta på operation innebär ett stimulerande jobb, med bra arbetstider och stora möjligheter att utvecklas inom sitt yrke.

Du får en heltidsanställning från utbildningsstart på operation, Uddevalla sjukhus eller Norra Älvsborgs Länssjukhus (NÄL).

Ett visst antal platser i NU-sjukvården ges möjlighet att behålla full lön under studietiden (så kallad utbildningsbefattning) och ett antal kan erhålla ett utbildningsbidrag.

För att kunna söka tjänsten ska du vara legitimerad sjuksköterska. För förkunskapskrav - se utbildningsanordnarens hemsida. Du ska också ha lämnat in en ansökan till det lärosäte som du är intresserad av att studera på. Utbildningsplats erbjuds i samband med att du antas på lärosätets vidareutbildning.

Kvalifikationer
Legitimerad sjuksköterska. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan och Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2024/456
Kontakt
  • Hanna Davies, Tf Vårdenhetschef, 010-4351151
  • Jon Edmunds, Teamledare, 010-4351150
  • Lisa Fråstad, Teamledare, 010-4351151
  • Marlene Nord, Vårdenhetschef, 0104351552
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, vxl.010-4350000
Publicerat 2024-01-29
Sista ansökningsdag 2024-03-15

Tillbaka till lediga jobb