NU-sjukvården, Trollhättan, Uddevalla och Vänersborg

Vill du arbeta tillsammans med oss i sommar? Vi söker nu semestervikarier till NU-sjukvårdens verksamheter!

NU-sjukvården
NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. NU-sjukvården består av NÄL i Trollhättan som är ett komplett akutsjukhus, Uddevalla sjukhus som är ett avancerat sjukhus för planerad specialistvård samt Brinkåsen i Vänersborg som är en toppmodern vårdmiljö för psykiatrisk slutenvård. Patientbredden gör arbetet spännande och varierande.

Vi erbjuder dig ett meningsfullt arbete med goda utvecklingsmöjligheter. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. I NU-sjukvården har du det mesta inom räckhåll.

Att arbeta hos oss
Som undersköterska/assistent omvårdnad möter du patienter som är i behov av medicinsk omvårdnad och rehabilitering. Du arbetar nära patienten, vilket kräver att du har ett stort intresse för människor och förmåga att kunna förstå patientens situation och behov. I arbetet ingår även bland annat att dokumentera patienternas tillstånd och de åtgärder som utförs.

Eftersom att du täcker för vår ordinarie personal som har semester är det viktigt att du är tillgänglig för arbete under hela semesterperioden. Du behöver därför vara tillgänglig för arbete under veckorna 25-32. 

Kvalifikationer
Vård- och Omsorgsprogrammet eller motsvarande. Inriktning och/eller erfarenhet av akutsjukvård är meriterande.

Din personliga lämplighet värderas högt och vi söker dig som är flexibel, plikttrogen, lösningsorienterad och har god samarbetsförmåga. 

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet. 

Övrigt
Våra vårdenhetschefer intervjuar och anställer fortlöpande under hela ansökningstiden. Vi vill därför att du söker redan nu!

Har du önskemål om och vana från någon verksamhet så ange det i din ansökan så försöker vi tillgodose dina önskemål, men det är i huvudsak verksamhetens behov som styr var du blir placerad.

Vi vill att du bifogar dina betyg/examensbevis från vård- och omsorgsprogrammet och ditt bevis om skyddad yrkestitel undersköterska i din ansökan. Har du en pågående utbildning som sjuksköterska eller läkare? Då vill vi att du bifogar betyg/studieintyg från dina pågående studier. 

NU-sjukvården är en verksamhet som bedriver vård dygnet runt vilket innebär att du kan komma att arbeta dag, kväll, natt och helg.

Information
Den 1 juli 2023 blev undersköterska en skyddad yrkestitel. Det innebär att du behöver ett bevis från Socialstyrelsen för att få använda titeln undersköterska inom vård och omsorg. 

Har du inget bevis kan du fortsätta att arbeta i vård och omsorg, men med en annan titeln än undersköterska. För dig som blir erbjuden ett semestervikariat hos oss i NU-sjukvården innebär det att titeln i ditt anställningsavtal kommer att vara assistent omvårdnad om du inte har bevis om skyddad yrkestitel som undersköterska.

Läs mer och ansök här: https://legitimation.socialstyrelsen.se/underskoterska-blir-en-skyddad-yrkestitel/

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Visstidsanställning (kortare än 3 månader)
Anställningen avslutas 2024-08-31
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan/Uddevalla
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6165
Kontakt
  • Rekryteringsenheten, rekryteringsenheten.nu@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Kommunal, vxl010-4350000
Publicerat 2023-11-17
Sista ansökningsdag 2024-04-30

Tillbaka till lediga jobb