Södra Älvsborgs Sjukhus, VO neurologi, rehabilitering och nära vård

Vi på Södra Älvsborgs Sjukhus (SÄS) söker nu medarbetare till ett av de viktigaste uppdrag man kan ha - att hjälpa människor till en bättre hälsa. Här är vi över 3700 medarbetare som är verksamma inom 120 olika yrken och tillsammans arbetar mot en vård i toppklass. På SÄS är vi kända för att sätta utvecklingen i fokus. Nu tar vi nästa steg i utformningen av framtidens hälso- och sjukvård och letar efter nya medarbetare som vill göra skillnad på riktigt. Kan det vara du? Välkommen till SÄS!

Vill du veta mer om oss? Följ oss i sociala medier: Facebook, Linkedin, Instagram

Om vår lediga tjänst
Som sjuksköterska hos oss följer du patienten över tid och planerar åtgärder utifrån patientens hela livssituation. Arbetet sker i tätt samarbete med kommunal-, primär- och sjukhusvård. Arbetet som sjuksköterska i teamet innebär både planerad och förebyggande vård såväl som oplanerade bedömningar och behandlingar i hemmet. Hembesöken sker både ensamma och/eller i team. Det är därför viktigt med trygghet i att utföra sedvanliga sjuksköterskeuppgifter. Den viktigaste funktionen är att vara ”spindeln i nätet”. Du ska självständigt kunna prioritera, behandla och följa upp utifrån den multisjuke äldre patientens behov och symtom. Detta sker i nära samarbete med teamet. Telefonrådgivning, information och konsultation till patienter/närstående och vårdgivare är en stor och viktig del av arbetet.

Arbetstiden är förlagd dagtid, måndag till fredag.

Om oss i närsjukvårdsteamet
Att gemensamt förbättra vården för äldre personer med stora och komplexa vård- och omsorgsbehov förutsätter att vi samverkar med primärvård, kommun och sjukhus. Närsjukvårdsteamet är en del av sjukhusets mobila specialistvård och består av erfarna sjuksköterskor, kurator, dietist, sekreterare och specialistläkare.

Din profil
Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska med yrkeserfarenhet och är intresserad av att arbeta med multisjuka äldre. Om du har erfarenhet eller specialistutbildning inom vård av äldre alternativt distriktssjuksköterska är det meriterande. Vi ser gärna att du har förståelse för rådande organisationsvägar inom kommun, primärvård och specialistsjukvård.

Du har en god samarbetsförmåga och är kommunikativ samt har en vilja att bygga goda relationer med såväl patient och närstående som andra aktörer runt patienten. Som person vill vi att du är lyhörd, flexibel och självständig. Du ska vara en problemlösare som vågar tänka brett. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Körkort är ett krav.

Läser du sista terminen på sjuksköterskeprogrammet eller har mindre än fyra månaders yrkeserfarenhet hänvisas du att söka till våra introduktionsprogram, läs mer om SÄS introduktionserbjudande till dig som nyexaminerad sjuksköterska här.

Bifoga kopia på yrkeslegitimation tillsammans med din ansökan. Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Borås
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6133
Kontakt
  • Malin Nordahl, enhetschef, 033-6162029,malin.nordahl@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Ulrika Olofsson, Vårdförbundet, 033-6161964
Publicerat 2023-09-28
Sista ansökningsdag 2023-10-19

Tillbaka till lediga jobb