Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Klinisk neurofysiologi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om verksamheten

Klinisk Neurofysiologi (KNF) vid Sahlgrenska Universitetssjukhuset är en del av verksamhetsområde Neurosjukvård som bedriver högspecialiserad vård för Västra Götaland och Norra Halland, samt länssjukvård för Göteborg och Mölndal. Verksamheten är organiserad i fyra sektioner: Neurologi, Neurokirurgi, Rehabiliteringsmedicin samt Klinisk neurofysiologi. KNF har ett regionalt uppdrag och ett nära samarbete med övriga sjukhus inom Västra Götalandsregionen. KNF är en sammanhållen enhet med läkare, BMA och ingenjörer och har mottagning både på Sahlgrenska sjukhuset och Drottnings Silvias barnsjukhus.

Om arbetet

Som biomedicinsk analytiker vid KNF arbetar du tillsammans med läkare men också med stor självständighet. Vi utför rutinundersökningar som EEG, Neurografi, Termotest, Autonomtest, SEP, MEP, VEP, ERG men också avancerad diagnostik som neurofysiologisk monitorering vid ortopediska och neurokirurgiska operationer samt sömn- och epilepsikirurgiutredningar. Vid vissa undersökningar skriver BMA undersökningssvar och det är även BMA som remissbedömer.

Arbetet vid KNF är omväxlande och du förväntas vara en del i enhetens utvecklings- och förbättringsarbete vilket ger goda möjligheter till egen kompetens- och professionsutveckling.

Om dig

Du som söker ska vara legitimerad biomedicinsk analytiker med inriktning klinisk fysiologi. Erfarenhet av arbete inom Klinisk neurofysiologi är meriterande.

Ditt arbetssätt ska präglas av initiativtagande, noggrannhet, tydlig kommunikation och god samarbetsförmåga. Du trivs med teamarbete och har ett flexibelt förhållningssätt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.

Anställningsform

Tillsvidareanställning med 6 månaders prövningsanställning

Intervjuer sker löpande, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6128
Kontakt
  • Enhetschef, Sara Arani, sara.arani@vgregion.se
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Annina Cansby, annina.cansby@vgregio
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-12-15
Sök jobbet

Dela länkar

Tillbaka till lediga jobb