Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Operation 5, Hybrid och Intervention

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Välkommen till vårat gäng!

Vill du möta nya utmaningar? Då är du välkommen till oss på Hybrid och Intervention, Operation 5! Vi är en liten men trivsam enhet som söker nya undersköterskekollegor som vill vara en del av framtid och utveckling i operationsmiljö.

Hybrid- och intervention (HybI) rymmer avancerad utrustning för interventioner och operationer samt hybridsalar, där kirurgi och bilddiagnostik kan utföras i samma rum. En del av operationerna hos oss görs i en ny miljö med avancerad medicinteknik som personalen måste lära sig att hantera praktiskt, men också utveckla nya arbetssätt kring. Operation 5 är en högspecialiserad operationsavdelning med ett rikssjukvårdsuppdrag riktat mot viss ep-kirurgi. Vi utför operationer i hjärna, ryggmärg och ryggkotpelare ofta med hjälp av neuronavigation och mikrokirurgi. Neurokirurgin behandlar

- Skallskador

- Olika typer av blödningar och kärlmissbildningar i hjärna och ryggmärg

- Tumörer i centrala nervsystemet

- Diskbråck

- Hydrocephalus

- Epilepsi

- Motoriska störningar.

Neurokirurgen utför även avancerade ingrepp i smärtbehandlande syfte.

Vi utför även kärlkirurgiska ingrepp samt ansvarar över det akuta flödet jourtid hos ÖNH, käk och plastiken.

Detta erbjuder vi dig

Goda utvecklingsmöjligheter i form av interna utbildningar med både kortsiktiga och långsiktiga mål.

Arbetsuppgifter

Uppdraget som undersköterska inom Hybrid- och intervention är ett spännande uppdrag! Verksamheten har genomgått förändringar med målsättning att hitta nya och hållbara sätt att arbeta och bedriva verksamhet på. Ditt fokus och ansvar kommer att ligga före, under och efter operationen. Du planerar och förbereder ingreppet tillsammans med operationssjuksköterskan för att sen ingå i det större operations teamet som innefattar anestesipersonal och kirurg. Du kommer att assistera och ansvara för teknik tillsammans med operationssjuksköterskan samt handräcka operationssjuksköterskan och operatören under ingreppet.

Du kommer att ta emot patient vid ankomst, och förbereda inför operation. Efter operationen iordningsställs salen när patienten åkt till annan enhet. När du inte är inne på operationssal är din uppgift att förbereda inför nästa operation och vara operationssalarna behjälplig med att hämta instrument och apparater. Arbetet är väldigt varierande och du är en viktig del i hur utfallet av operationen blir.      

Om dig

Du har en utbildning som undersköterska och det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av arbete på operationsavdelning.

Som person bidrar du genom att utveckla och stärka teamkänslan kring patienten. Då kan vi som vårdgivare ge patienten en trygg och säker kirurgi. Vidare ser vi gärna att du kan hantera och klara av förändringar, stimuleras av utmaningar och vill arbeta aktivt för samarbete inom och mellan våra avdelningar inom verksamheten.

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6123
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Felipe Faundes Espinoza, 0762-756632
Facklig företrädare
  • Kommunal, Hans Ekström, 070-3752891
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-10-11

Tillbaka till lediga jobb