Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Neurologimottagning Sahlgrenska

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Vi tar emot patienter med olika typer av neurologiska tillstånd och diagnoser. Verksamheten är organiserad i tvärprofessionella diagnos- eller behandlingsteam i syfte att kunna erbjuda såväl spetskompetens med kontinuitet som effektivitet och patientsäkerhet. Vi söker dig som vill arbeta brett med flera patientgrupper inom det neurologiska fältet och delta i den fortsatta utvecklingen av behandlingsmöjligheter, metoder och arbetssätt inom vår mottagning/dagvård. 

Arbetsuppgifter

Som sjuksköterska hos oss kommer du att möta patienter som kommer för såväl utredning som behandling, erbjuda stöd/rådgivning till såväl patienter, närstående som övriga vårdgivare, telefonrådgivning och andra på en mottagning förekommande arbetsuppgifter. Ditt uppdrag kommer att vara brett och omväxlande inom ramen för ett mångfacetterat teamarbete!

Beroende på vad du har med dig i tidigare erfarenheter formar vi successivt ett uppdrag och roll med utrymme för flexibilitet och nya arbetssätt.

Vi kan erbjuda dig en vardag som rymmer såväl utmaningar, konstruktiv problemlösning som goda skratt tillsammans med engagerade, kompetenta och erfarna arbetskamrater. Intervjuer kan komma att ske löpande innan ansökningstidens slutdatum. Dina arbetstider kommer att vara dagtid måndag - fredag.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet/kunskap inom neurologi liksom tidigare erfarenhet av arbete på mottagning och förekommande dokumentations- och registreringssystem är meriterande. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet, god flexibilitet, lyhördhet och organisatorisk förmåga liksom förmåga att arbeta såväl självständigt som tillsammans med andra.

Intervjuer och tillsättning kan komma att ske fortlöpande under ansökningstiden, så vänta inte med att skicka in din ansökan.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Vid eventuell rekrytering av läkare/sjuksköterska med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det Kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast eller enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6120
Kontakt
  • Karin Hallén, enhetschef, 0706937809
  • Ingrid Blankenau, enhetschef, 0721468792
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Malin Lund, 0700207921
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-10-18

Tillbaka till lediga jobb