Närhälsan Skövde Rehabmottagning

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Välkommen till Närhälsan Skövde rehabmottagning, nu söker vi en legitimerad arbetsterapeut. Verksamheten är centralt belägen i Skövde med närhet till allmänna kommunikationer som tåg och buss. Här ligger det natursköna Billingen som erbjuder stora möjligheter till olika fysiska aktiviteter och fina vandringsleder för dig och din familj.

På mottagningen arbetar bland annat arbetsterapeuter, fysioterapeuter och logopeder. Vi har ett nära samarbete med vårdcentralerna på orten. För oss är det viktigt att trivas på arbetet och ge stöd till varandra. Som anställd inom Närhälsan erbjuds du olika former av utvecklingsmöjligheter exempelvis genom internutbildningar och mentorskap. På arbetsplatsen arbetar vi aktivt med utvecklingsarbete för att ständigt förbättra arbetssätt och på bästa sätt möta kundernas behov.

Följ oss på Instagram: https://www.instagram.com/narhalsanrehab/

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Närhälsan: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/fordelar-och-formaner/

Om arbetet

Dina arbetsuppgifter är att undersöka, utreda och behandla patienter i alla åldrar med olika funktions- och aktivitetsförmåga. Vanliga tillstånd hos patienter du som arbetsterapeut möter är nedsatt handfunktion, smärta, stressproblematik, psykisk ohälsa. Arbetet innefattar även förskrivning av hjälpmedel och intyg för bostadsanpassning. Tillsammans med patienten läggs en personlig plan för rehabiliteringen.

Du arbetar både på mottagning, med digitala besök samt med hembesök. Behandlingen av patienten sker såväl individuellt som i grupp.

Arbetet innefattar ett samarbete med andra professioner, både på den egna mottagningen och med andra samverkansparter. Du och dina kollegor ansvarar tillsammans med chefen för verksamhetens utveckling i ett ständigt pågående förbättringsarbete.

Länk till Närhälsans hemsida, jobba på rehabmottagning: https://www.narhalsan.se/om-narhalsan/jobba-hos-oss/rehab/?vgrform=1

Om dig

Du är legitimerad arbetsterapeut. Har du tidigare erfarenhet inom öppenvård är det meriterande, men vi välkomnar även dig som är nyexaminerad.
Är du intresserad av olika områden som till exempel elevhälsa, NPF-diagnoser, bedömning av körförmåga eller handrehabilitering har du goda möjligheter att arbeta inom det och utvecklas hos oss.

Vi söker dig som tycker om att arbeta självständigt och att organisera och planera ditt arbete mot uppsatta mål. Du kan hantera en ojämn arbetsbelastning och oförutsedda händelser. I arbetet möter du många olika människor, därför är det viktigt att du är lyhörd, kommunikativ och kan identifiera individens unika behov för att ta fram en gemensam behandlingsplan.

För dig är det en självklarhet att samarbeta med kollegor och övriga samarbetsparter i arbetet. Du delar även Närhälsans kärnvärden Pålitlig, Omtänksam och Nytänkande.

Övrigt

Resor i tjänsten förekommer.

Intervjuer på mottagning kommer att hållas löpande.

 

Välkommen med din ansökan!

 

Om rekryteringsprocessen
Urval sker i två steg. Första urvalet görs av rekryterare på HR-avdelningen som kallar kandidater till telefonintervju. Efter ansökningstiden gör rekryterande chef ett andra urval av de sökande och kallar till en intervju på mottagningen.

Vi använder oss av kompetensbaserade intervjuer vilket innebär att svaren på frågorna ska baseras på faktiska situationer. Det är viktigt att du beskriver så konkreta situationer som möjligt och försöker undvika generaliserande svar – detta för att vi ska kunna förstå situationen, varför du agerade som du gjorde och vad resultatet blev.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Skövde
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6072
Kontakt
  • Anki Lövgren, Enhetschef, Tel:072-2086654
Facklig företrädare
  • Lena Bengtsson Sjöqvist, Sveriges Arbetsterapeuter, Tfn0700-207997
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-10-11

Tillbaka till lediga jobb