Försörjningsförvaltningen, Göteborg

Försörjningsförvaltningen är en förvaltning inom Västra Götalandsregionen. Verksamheten bedrivs i hela Västra Götaland med fokus på försörjning och logistik till regionens olika verksamheter. Vi utvecklar och levererar bland annat tjänster inom måltider, tvätt, läkemedelsnära produkter och hjälpmedel, och lagerhåller och distribuerar produkter.

Arbetsbeskrivning

Som köksbiträde bidrar du till att skapa måltider med hög kvalité. Du blir en viktig del i att vi lagar goda, säkra och hälsosamma måltider till patienter och besökare. Dina arbetsuppgifter är varierande och består av att duka mat till patienter, packning av livsmedel utifrån plocklistor samt packning av mat i kantinvagnar samt disk. Du hjälper till med städning och följer gällande lagstiftning och rutiner kring hygien. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma.

För att ge god service i rollen som köksbiträde behöver du:

  • visa intresse, vilja och engagemang till att utföra ett bra arbete
  • vara noggrann och ansvarstagande
  • ha ett gott bemötande och arbeta bra tillsammans med andra
  • vara flexibel och ha förmåga att växla mellan olika arbetsuppgifter

Du behöver kunna kommunicera väl på svenska då du kommer ha dialog med kunder och arbetskamrater samt följa skriftliga och muntliga arbetsinstruktioner. Du har den fysik som krävs för att kunna gå och stå hela arbetsdagen, lyfta tungt eller utföra upprepande arbetsmoment.

Det är meriterande med erfarenhet av liknande arbete inom kök och restaurang samt erfarenhet av specialkost i olika kostdataprogram och av arbete utifrån beställningar. 

Arbetstiden är förlagd till både dagtid vardagar samt helger. 

Vårt erbjudande

Vi kan service och vet vikten av att vårt arbete görs rätt. Vi erbjuder dig en utvecklande arbetsplats där du får introduktion, utbildning och bra anställningsvillkor. En hälsosam arbetsplats med fokus på arbetsglädje och kompetensutveckling är viktigt för oss.
Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner som ingår i din anställning i Västra Götalandsregionen: Dina förmåner som anställd i VGR

Övrigt

Intervjuer kan komma att ske löpande så vänta inte med din ansökan. 

Vi ser fram emot din ansökan!

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadsavlönad
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6070
Kontakt
  • Olof Lindgren, Servicechef, 0700-824453
Facklig företrädare
  • Kommunal, 010-4429460
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-10-11

Tillbaka till lediga jobb