NU-sjukvården, Område I, Hematologi, hud och infektionssjukvård

NU-sjukvården är en del av Västra Götalandsregionen och är ett av Sveriges större länssjukhus. Vi finns på NÄL (Norra Älvsborgs Länssjukhus) i Trollhättan och Uddevalla sjukhus. Sjukhusets upptagningsområde omfattar 280 000 invånare. Tillsammans är vi cirka 5 000 medarbetare som varje dag arbetar för att ge god och säker specialistsjukvård. Vi finns på västkusten och vårt område erbjuder en varierad natur med både hav, berg, skog och sjö.

Om verksamheten
Hematologi, hud och infektionssjukvård bedriver verksamhet inom såväl öppenvård som slutenvård.

Hudmottagningen bedriver en stor öppenvårdsverksamhet i Uddevalla, med drygt 15 000 besök per år.

Hematologen har en mottagning och en dagvård i Uddevalla och slutenvård på avdelning 61 på NÄL. Avdelning 61 har för närvarande 16 vårdplatser och är en blandad avdelning för hematologi och infektion.

Infektionskliniken har sin verksamhet på NÄL med en mottagning inklusive sprututbytesverksamhet och en slutenvårdsavdelning, avdelning 27, med 24 vårdplatser.
Utöver dessa enheter har verksamheten en omfattande konsult- och jourverksamhet på IVA, akutmottagningen och de flesta övriga vårdavdelningar inom NU-sjukvården.

Arbetsuppgifter
Som verksamhetsassistent arbetar du i ett nära samarbete med verksamhetschef och övriga ledningsfunktioner, är en del av ledningsgruppen och deltar i olika ledningsmöten.
Du samordnar verksamhetens administration. Planerar för ledningsmöten, sammanställer och publicerar protokoll.

Som vår verksamhetsassistent är du också vår digitala samordnare och arbetar med införandet av olika digitala lösningar och utvecklar vår websida.

Du ansvarar för dokumenthantering, upprättar allmänna handlingar, drar ut rutindokumenten och ser till att dom blir reviderade av innehållsansvarig för att sedan publiceras.
Andra arbetsuppgifter är fakturahantering, beställa resor och IT utrustning, vissa behörighetsbeställningar.

Du är lite av en spindel i nätet och behjälplig med service för flera funktioner i verksamheten.

Kvalifikationer
I verksamheten är du ensam i din funktion men har samarbetsytor över hela verksamheten, inom övriga sjukhuset och mot omvärlden. Du behöver därför ha lätt att ta kontakt och vara lätt att kontakta. Dokumentation av möten är en viktig del, du behöver därför ha lätt att sammanfatta och att uttrycka dig i skrift.

Vi söker dig som tycker om administration, att hålla ordning på dokument, både papper och digitalt, och som samtidigt har lätt att kommunicera.

Du behöver ha relevant utbildning för tjänsten, inom administration eller kommunikation.

Det är viktigt att du är bra på att bygga relationer och hitta vägar till ett bra samarbete. Då tjänsten innebär att vara en god representant för verksamheten ser vi det som viktigt att du är en serviceinriktad person som levererar hög kvalitet. Du ska vara självgående och ha lätt för att ta initiativ, strukturera och prioritera om när det behövs. Du har inga problem med att organisera och driva saker på egen hand.
Stämmer dessa egenskaper in på dig ser vi mer än gärna att du söker denna spännande och varierande tjänst.

Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Övrigt
Intervjuer sker fortlöpande under ansökningstiden. 

Välkommen med din ansökan!

 

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Trollhättan
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6064
Kontakt
  • Erika Axelsson, Verksamhetschef, 010-4355287
Facklig företrädare
  • Vision, vxl.010-4350000
  • Kommunal, vxl010-4350000
Publicerat 2023-09-27
Sista ansökningsdag 2023-10-11

Tillbaka till lediga jobb