Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Onkologi

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Som kontaktsjuksköterska eller behandlande sjuksköterska hos oss jobbar du självständigt men också i team med läkare och dina kollegor. Vi jobbar helgfria vardagar under dagtid. Vi kan erbjuda dig kontaksjuksköterskeutbildning, utbildning i Allmän Onkologi på 7.5 poäng och Organspecifik Onkologi på 7.5 poäng. På sikt om du är intresserad kan vi även erbjuda specialistutbildning inom onkologi. 

Arbetsuppgifter

Som kontaktsjuksköterska kommer du att ha ett varierat arbete i nära samarbete med övriga vårdenheter, kollegor och läkare. Du har många gånger den första kontakten med patienter och/eller anhöriga. Som kontaktsjuksköterska ansvarar du för uppföljning med patienterna och har mycket telefonkontakt med patienter och anhöriga.

Som behandlande sjuksköterska ger du  medicinsk onkologisk behandling, som till exempel cytostatika och immunterapi, följer upp biverkningar och ser till patientens behov under pågående behandling. 

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Det är meriterande med erfarenhet av arbete inom onkologi. Vi värdesätter din förmåga att strukturera, planera, organisera och prioritera arbetet på ett effektivt sätt. Du skall ha god samarbetsförmåga, vara flexibel och ha förmåga att skapa och bevara goda relationer. Nyfikenhet, prestigelöshet och inte minst kreativitet är egenskaper som uppskattas. Vi värdesätter ett öppet sinne för förbättringsarbete. Intervjuer kommer att ske löpande under publicering.

Välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 3
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6049
Kontakt
  • Lisa Eek Branzell, Avdelningschef, 031-3429111
  • Susanne Jörnvik Carlsson, 0700825795
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Susanne Reuterberg, 0761-274544
Publicerat 2023-09-25
Sista ansökningsdag 2023-10-09

Tillbaka till lediga jobb