Sahlgrenska Universitetssjukhuset Kirurgiavdelning 136

Tillsammans skapar vi på Sahlgrenska Universitetssjukhuset vård av högsta kvalitet med patienten i fokus. Med stort engagemang och ständigt lärande är vi ett av landets ledande universitetssjukhus. Vi bedriver allt från länssjukvård till nationell högspecialiserad vård. Genom intressant forskning har vi en inriktning mot framtidens sjukvård. Hos oss är det viktigt med digital kompetens och att alla bidrar till den digitala utvecklingen. I vårt arbete tar vi tillvara den bredd av kunskap och erfarenhet vi gemensamt har – Tillsammans med dig vill vi skapa värde för våra patienter.

Om oss

Kirurgi Sahlgrenska är en bred verksamhet med fyra läkarspecialiteter och ett stort inflöde av patienter, både från regionen och från övriga landet. Inom verksamheten finns tre vårdavdelningar, en forskningsmottagning, en kuratorsmottagning och en öppenvårdsmottagning. Hos oss vårdas patienter med akuta kirurgiska åkommor, bröstcancer, malignt melanom, sköldkörtelsjukdomar, buktumörer och matstrupscancer bland annat.

Administrativa enheten verkar i en egen professionell linje över hela verksamhet kirurgi och sitter i nära anslutning till de olika enheterna. Vi är 30 medarbetare som tillsammans arbetar för en patientsäker och kvalitativ administration. Hos oss är det viktigt med utveckling och ett bra samarbete. Vi vill ge våra patienter bästa möjliga vård och det förutsätter bra och smidiga kommunikationsvägar mellan olika yrkeskategorier.

Avdelning 136 är en vårdavdelning där det främst vårdas patienter efter planerad operation och större delen av patienterna vårdas efter cancerkirurgi. På avdelningen finns en liten del med intermediärvårdplatser där patienter med ett större omvårdnadsbehov kan vårdas med högre övervakning. 

Som medicinsk sekreterare på avdelning 136 tillhör du organisatoriskt till den administrativa enheten och är placerad på avdelningen. Vi arbetar kontinuerligt med förbättringsarbeten avseende patientsäkerhet och workshifting och vi har en god arbetsmiljö i fokus.

Din insats som medicinsk sekreterare spelar stor roll!   

Detta erbjuder vi dig

I rollen som medicinsk sekreterare hos oss får du möjlighet att utvecklas i en arbetsgrupp som präglas av öppet klimat, stort engagemang och där kvalitet är viktigt.

Hos oss får du en arbetsplats med flera kollegor inom samma yrkesområde med en bra mix av tidigare erfarenheter vilket skapar en bred kompetens vilket i sin tur utgör en bra grund i både introduktion och utvecklingsarbete.  

Hos oss arbetar du dagtid måndag till fredag, vi har flextid och det finns möjlighet till flexibilitet vad gäller arbetstider.

Om du vill kunna utvecklas i din yrkesroll har du kommit helt rätt!  

Arbetsbeskrivning

Inom verksamhet kirurgi har vi länge jobbat med workshifting vilket medfört att arbetet som medicinsk sekreterare på avdelning är varierande. I din roll ingår bland annat journaldokumentation i Melior, patientadministrering i Elvis, diagnoskodning, administration kopplat till multidiciplinära konferenser och patientbokning efter beslut på konferens.  

Om dig

För att kunna arbeta som medicinsk sekreterare hos oss måste du ha vårddokumentationsutbildning eller motsvarande läkarsekreterarutbildning. Tidigare erfarenhet av patientadministrativa system så som Melior och Elvis är meriterande.   

Vi söker dig som är van vid att ta egna initiativ och organisera ditt arbete självständigt men som också har god förmåga att arbeta i team. Vi ser gärna att du är nytänkande, lösningsorienterad och delaktig i utvecklingen av verksamheten och framtidens vårdadministration.

Är detta något som passar in på dig? Då ser vi fram emot din ansökan och hoppas att du är vår nya kollega!  

Vid anställning kommer vi att se till personlig lämplighet. 

Varmt välkommen med din ansökan!

Möt några av våra medarbetare - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

 

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Snarast
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6036
Kontakt
  • Enhetschef, Emmy Svensson, 031-3428080
Facklig företrädare
  • Vision, Sonja Oldvén, 0700-822810
Publicerat 2023-09-25
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb