Närhälsan Brämaregården vårdcentral

Närhälsan utvecklar primärvård i världsklass. Med hundratals mottagningar i Västra Götaland finns vi nära invånarna och gör skillnad för deras liv och hälsa. Vi erbjuder dig ett stimulerande och meningsfullt arbete med kompetenta kollegor, tydligt ledarskap och utvecklingsmöjligheter.

Om oss

Närhälsan Brämaregården vårdcentral är belägen på Centrala Hisingen. Vi är cirka 40 personer som arbetar på vårdcentralen. Som nyanställd blir du väl mottagen hos oss och får hjälp, stöd samt en god introduktion. Vi har ett vänligt och hjälpsamt arbetsklimat med engagemang och arbetsglädje. Vårdcentralen har cirka 14 000 listade.

Här kan du läsa mer om fördelar och förmåner i Närhälsan: Fördelar och förmåner

Om arbetet

Som vårdcentralchef har du det samlade ansvaret för verksamhet, ekonomi, personal och arbetsmiljö. En av dina viktigaste uppgifter är att, tillsammans med medarbetarna, ständigt utveckla och förbättra verksamheten för att den ska vara attraktiv och konkurrenskraftig. Som chef ska du alltid ha kundens bästa som ledstjärna. Du samverkar med sjukhus, kommun och andra vårdgrannar. Du har ett nära samarbete med övriga vårdcentralchefer och administrativa stödfunktioner samt ingår i primärvårdsområde V3:s ledningsgrupp.

Om dig

Vi söker dig som har högskoleutbildning och erfarenhet från profession inom vårdområdet. Vi ser väldigt gärna att du har erfarenhet från att ha arbetat inom primärvården. Har du dessutom erfarenhet från chef- och/eller ledarskap är det meriterande.  

Du tar beslut och initiativ, är drivande och ansvarstagande. Du ser till helheten, där du bidrar med ditt strategiska och analytiska tänkande för att stödja verksamheten samt ser verksamhetsutveckling som en självklar del av det dagliga arbetet. Du är bra på att kommunicera och kan uttrycka dig tydligt och lättförståeligt. Du är också bra på att lyssna, är lyhörd för andras synpunkter och har lätt för att samarbeta och hantera konflikter där de uppstår. Du är engagerad, tycker om att leda andra, bygger relationer och är synlig och tillgänglig. Du lever upp till Närhälsans kärnvärden som är Pålitlig, omtänksam och nytänkande.

Övrigt

Urval sker löpande och vi planerar för intervjuer den 12/10.

Chefsrekrytering inom Närhälsan följer chefsrekryteringsprocessen i Västra Götalandsregionen och vi utgår från regionens fyra grundläggande chefskriterier Värdegrundsbaserat chefskap, Mål och resultatorienterat chefskap, Kommunikativt chefskap, Utvecklingsorienterat chefskap. Som en del av urvalsprocessen kommer djupintervju och testning ske gentemot regionens Center för chefsrekrytering i Göteborg den 26/10 där du förväntas vara tillgänglig.

Vi ser fram emot din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100 %
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/6020
Kontakt
  • Cathrine Thanner, Primärvårdschef V3, 0705-204801
  • Rosette Were, HR-konsult V3, 0700-823242
Facklig företrädare
  • Lisa Norberg, Vision, 0700-207784
  • Therese de Don, Vårdförbundet, 0700-823646
  • Jakob Nyhlén, Läkarförbundet, jakob.nyhlen@slf.se
Publicerat 2023-09-25
Sista ansökningsdag 2023-10-09

Tillbaka till lediga jobb