Sahlgrenska Universitetssjukhuset, Område 5, Öron-, näs- och halssjukvård

Tillsammans utvecklar vi Sahlgrenska Universitetssjukhuset för en hållbar framtid. Vi ställer om hälso- och sjukvården med målet att vara Europas ledande universitetssjukhus 2032. Tillsammans med patienterna arbetar vi för kvalitet, tillgänglighet, patientsäkerhet, forskning, utbildning och innovation på högsta nivå – i ett sammanhållet hälso- och sjukvårdssystem. Vår vision och våra mål tar sikte mot en vård av högsta kvalitet, där patienten alltid är i fokus. Vi erbjuder hälso- och sjukvård lokalt och regionalt, men också högspecialiserad vård till patienter i hela landet och utomlands. Våra medarbetare är vår styrka och de bidrar i kunskapsutbyten nationellt och internationellt. Med digitala verktyg och nya arbetssätt kan vi förenkla vardagen på sjukhuset och erbjuda en modern, tillgänglig och effektiv vård av hög kvalitet. Digital kompetens är en förutsättning för att kunna bidra till digitaliseringsmöjligheter.

Är du legitimerad sjuksköterska med intresse för Öron, näs och halssjukvård? Värdesätter du också ett gott bemötande av såväl patienter som kollegor? Då kan du vara vår nya kollega!

Hos oss ser vi vikten av utveckling och ny kunskap för dig som sjuksköterska. Vi erbjuder dig som nyanställd en regional utbildning i ÖNH-sjukvård på arbetstid.

Om oss

Öron, näs och halssjukvård (ÖNH) med olika inriktningar bedrivs på Sahlgrenska Universitetssjukhusets tre sjukhusområden. På Sahlgrenska sjukhuset och Östra sjukhuset finns öppenvårdsmottagning för planerad och akutsjukvård. Slutenvården är placerad på Sahlgrenska sjukhuset och dagkirurgin på Mölndals sjukhus och Östra sjukhuset. ÖNH är en förhållandevis liten verksamhet med cirka 130 medarbetare och vi har en stor genomströmning av patienter, cirka 35 000 per år.

Det bedrivs omfattande forskningsverksamhet där sjuksköterskor har en framträdande roll. Hos oss arbetar sjuksköterskor, undersköterskor, läkare, dietister, logopeder, anaplastologer och medicinska sekreterare i nära samarbete. Vi arbetar med patienter i alla åldrar med allt ifrån akutverksamhet till mottagning för patienter med huvud/hals cancer.

Vi har ett prestigelöst klimat där vi alla hjälps åt och delar med oss av vår kunskap för bästa omhändertagande av patienten.

Vad kan vi erbjuda dig?

Vi kan erbjuda ett omväxlande och kvalificerat arbete för dig som sjuksköterska. Vi har akut verksamhet, planerade mottagningar (egen mottagning eller i team med andra yrkeskategorier), telefonrådgivning och kontaktsjuksköterskeuppdrag. Vi kan också erbjuda möjlighet till forskning. På vår mottagning på Östra sjukhuset ingår även att assistera vid mottagningsoperation. Du arbetar vardagar, dagtid.

Om dig

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska. Erfarenhet från ÖNH sjukvård är meriterande. För att trivas hos oss skall du tycka om ett varierande arbete, du skall vara trygg i din yrkesroll och i att arbeta med akut sjuka patienter. Du värdesätter ett gott bemötande av såväl kollegor som patienter.

Intervjuer sker löpande under ansökningstiden.

Välkommen med din ansökan!

Tillsammans för patienten - Sahlgrenska Universitetssjukhuset

Du som är nyutexaminerad sjuksköterska ingår i Kliniskt basår som är vårt introduktionsprogram. Det Kliniska basåret är obligatoriskt och varar under det första året av din anställning hos oss. I det kliniska basåret ingår föreläsningar, omvårdnadshandledning och praktisk träning av ditt yrke på Simulatorcentrum. Utöver detta ingår det också tjänstgöring på minst två olika avdelningar för att bredda din kompetens.

Vid eventuell rekrytering av sjuksköterskor/läkare med utländsk legitimation/specialistbevis föregås den aktuella tjänsten av process för att uppfylla kraven för svensk legitimation/specialistbevis.

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Individuell lönesättning
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 100%
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5908
Kontakt
  • Vårdenhetschef, Cecilia Warnberg, 073-6889388
Facklig företrädare
  • Vårdförbundet, Susanne Reuterberg, 076-1274544
Publicerat 2023-09-22
Sista ansökningsdag 2023-11-12

Tillbaka till lediga jobb