Folktandvården, HR-enheten

I Folktandvården Västra Götaland bidrar du till jämlik hälsa från första tanden till den sista – för alla människor i alla livets stunder. Här möter du en kultur präglad av samarbete, engagemang och glädje och har tillgång till ny teknik och experter inom alla områden. Det finns alltid någon att lära av och många att trivas med. Vi erbjuder stabiliteten för en trygg vardag och möjligheter att växa under hela ditt fortsatta yrkesliv.

Bli en del av något större. Välkommen till Folktandvården!

Om oss:
HR-enheten hanterar många spännande frågor i en utvecklingsinriktad organisationEn av enhetens främsta uppgifter är att driva och utveckla processer och aktiviteter som leder till att Folktandvården kan attrahera, rekrytera, utveckla och behålla medarbetare. Det är viktigt för oss att vårt arbete präglas av helhetssyn, tillit och nära samarbete med varandra och de vi finns till för. Vi är drygt 20 medarbetare och finns i Göteborg och Skövde. 

Om jobbet:
Vi söker en HR-specialist med fokus på lärande och kompetensutveckling för vårt arbete med kompetensutvecklingsinsatser som ger effekt i verksamheten.  

Det är en bred roll där du tillsammans med sakkunniga ämnesexperter bidrar till Folktandvårdens utveckling. Det gör du genom att hantera befintliga kompetensutvecklingsaktiviteter och ta fram nya sådana, främst utbildningar. I utvecklingsarbetet har du ibland en sammanhållande och projektledande roll, ibland deltar du som en projektmedlem. Du bidrar alltid med din expertkunskap kring lärande. Utifrån behov stöttar du genom hela utvecklingsprocessen och bistår i behovsanalys, design av upplägg, faktiskt utvecklingsarbete, utbildningsadministrativt stöd vid implementering och genomförande samt utvärdering. Den aktivitet vi tar fram kan vara både fysiskt, webbaserad eller en hybridaktivitet. 

Du samarbetar med olika ämnesexperter och utöver pedagogiskt stöd utgör du det tekniska stödet i digital produktion, tex hantering av bild och film, textning av filmer, nyttjande av interaktiva verktyg mm. Du arbetar bland annat  i det VGR-gemensamma kärnsystemet för kompetensutveckling och lärande, vår Lärportal. Vi är också i färd med att införa ett nytt regiongemensamt kompetenshanteringssystem, vilket kommer att påverka arbetet framöver,

Dina kvalifikationer:

  • Högskoleutbildning inom HR-området, med inriktning kompetensutveckling/pedagogik.
  • Minst 3 års erfarenhet av praktiskt arbete med kompetensutvecklingsfrågor och vuxenlärande och att föra dialog med olika intressenter för att forma kompetensutvecklingsinsatser.
  • Erfarenhet att utveckla olika läraktiviteter, såsom ex fysiska eller nätbaserade utbildningar och praktisk erfarenhet av att arbeta med digitala pedagogiska verktyg (tex Totara, H5P eller liknande).

Vi förutsätter att du har digital kompetens, kan hantera Officepaketet och har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift. 

Erfarenhet av arbete en större organisation är meriterande liksom erfarenhet av kvalitetsarbete och större förändringsarbeten. 

Vem är du?
Vi arbetar processinriktat och i ständigt samarbete med andra vilket ställer krav på förmåga och vilja att arbeta tillsammans för att nå gemensamma mål. Du är lyhörd och kan skapa förtroende och få med andra i ditt arbete. Du har förmåga att nå fram med ditt budskap. För att trivas i din roll är du självständig och självgående med vana att planera och strukturera ditt arbete och arbeta mot uppställda mål. Du är lösningsorienterad och ser möjligheter i förändringar och tar dig an det arbetet med den uthållighet som krävs. Du ser tekniken som ett naturligt redskap i ditt arbete. 

Välkommen med din ansökan!

Anställningsform Tillsvidareanställning
Anställningens omfattning Heltid
Tillträde Enligt överenskommelse
Löneform Månadslön
Antal lediga befattningar 1
Sysselsättningsgrad 40 tim/vecka
Ort Göteborg
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/5835
Kontakt
  • HR Strateg: Elna Pålsson, 072-2073244
Facklig företrädare
  • Vision: Annelie Sandell, 0702-047172
Publicerat 2023-09-29
Sista ansökningsdag 2023-10-15

Tillbaka till lediga jobb